puurstyle.nl

1 van onze favorieten

Noem de naam 'Puur Style ' en ons hart maakt acuut een sprongetje. Al jaren een van Flavourites' lievelingswebshops. Kan ook niet anders want de eigenaresse van Puur Style werkte jarenlang als styliste voor diverse bladen, en dat zie je. Hier vind je hoge kwaliteitsmerken als Bellerose, American Vintage, Pomandere, Ruby Tuesday en Stella Nova en accessoires. Puur Style heeft een heel eigen look&feel, herkenbaar aan het kleurgebruik. We love it, en de service is perfect. Gratis verzenden en de volgende dag in huis! Hier shop je geen fast trend fashion, maar kledingstukken die je als gegoten zitten en waar je jaren plezier van hebt, in vergrijsde tinten & pastels - mooi & tijdloos. 'n Tikkeltje urban chic, stijlvol en toch lekker casual.

blog

Truien Tijd

Truien. Mijn lievelings op dit moment. Het liefst hijs ik mij iedere dag in zo’n lekker warm stofje. Grof gebreid, oversized, chic, ik hou ervan! Nu er overal kopjes staan met SALE betrap ik mijzelf er steeds op dat ik toch stiekem kijk of ik nog een leuke trui kan scoren om mijn verzameling mee aan te vullen. Gewoon eentje die anders is dan de andere..

Breisels waar je blij van wordt!
Breisels waar je blij van wordt!

In de sale bij Nochaos zijn er ook van die heerlijke truien te shoppen. Bijvoorbeeld deze groene (ja groen, hoe kan het ook anders..). En om de zon een beetje in huis te krijgen; dit okergele plaatje! 

Hoe simpel kan chic zijn?!
Hoe simpel kan chic zijn?!

Soms vraagt een situatie om net wat meer dan een broek met een heerlijke trui. Neem dan deze jurk van By Bar, want dat is eigenlijk ook gewoon een trui. Alleen dan lekker lang. Een mooie legging eronder en viola!

Swipe het vogeltje free!
Swipe het vogeltje free!

Deze sweater is té leuk om te laten liggen! Alles eraan klopt. Want heb je het gezien? De afbeelding op de trui bestaat uit pailletjes. En die pailletjes kan je ‘swipen’. De ene kant laat een vogelkooitje zien met daarin het vogeltje en ‘swipe’ je de andere kant op, zit ie op een takje. Die wil je toch?!

Less is more..
Less is more..

Met deze trui kom je stijlvol voor de dag. Draag hem met een mooie blouse en je bent een plaatje! 

Ook voor de mannen onder ons heb ik een leuke trui gespot. En niet zomaar een, het is r eentje met een verhaal. Want de 21 strepen die deze trui rijk zijn is een ode aan Napoleon. Aan zijn heldhaftige overwinning!

Met deze truien komen wij de laatste paar wintermaanden wel door, denk je niet?

 

 

Wat trekt jou over de streep?
Wat trekt jou over de streep?

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)