psikhouvanjou.nl

Originele hebbedingen

Dit is nu echt een webshop waar je nog echte schatten kunt ontdekken op het gebied van speelgoed, kinderkamer accessoires en originele kraamcadeaus. En dat allemaal van merken die je nu eens níet overal tegenkomt! Het mooiste speelgoed van DJECO, JANOD en VILAC en prachtige muziekinstrumenten van Kids Concept. Stoere kinderkamer accessoires van KidsDepot, Bloomingville Mini en het Spaanse merk Nobodinoz, een van onze favoriete labels van dit moment. De tipi tenten, speelzakken, matrasjes en meer vrolijks vinden we zó mooi, met die grafische patronen. Tipje: ook de leukste originele kraamcadeaus shop je bij Psikhouvanjou.nl, en je ontvangt ze ook nog eens feestelijk verpakt. Shop je graag via je smartphone, download dan de handige PS shopping app.

 

blog

Back to school met deze toffe tassen

Misschien heb je ze al in Flavourzine zien staan: deze te gekke tassen van het label Sticky Lemon. We kwamen ze tegen bij Psikhouvanjou.nl. Leuk als schooltas, minstens zo leuk voor jezelf!

Back to school
Back to school

De tassen zijn ontworpen door het platform Rilla Go Rilla, dat ook samenwerkt met labels als Eef Lillemor en Tinne + Mia (deze laatsten maakten ook ons ontwerp van Flavourites Feest dus je snapt... wij zijn fan!). En Sticky Lemon is sowieso al een heel leuk label. En nu dus deze tassen (er zijn overigens ook etuis van). Mooie kleuren, strak design!

Mooie kleuren
Mooie kleuren

En echt niet alleen leuk voor de kids. Ik neem zo'n tas gerust mee naar de sportschool, of voor kleine boodschapjes.

Toffe huisstijl
Toffe huisstijl

De tassen zijn er in S en L. Welke is jouw favoriet?

Welke is jouw favoriet?
Welke is jouw favoriet?

De fotografie vind ik trouwens ook superleuk! Hier word je toch helemaal blij van? Zelfs school wordt zo helemaal leuk :-)

meer blogs van psikhouvanjou.nl

reacties op deze webshop (3)

03 februari 2012
Hester
23 november 2011
Susan
De enveloppenmal is hier een groot succes! Vooral bij zoon Guus. Hij was leuk verpakt en snel binnen!
13 januari 2011
Eva
Hele leuke webshop. Het assortiment vind ik leuk en bijzonder. Bovendien was mijn bestelling heel snel verwerkt en lag het mooi ingepakt op mijn deurmat. Een hele leuke verrassing!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)