powdersandhazel.nl

Genieten van de kleine dingen

Bij Powders and Hazel staat alles in het teken van slow and sustainable living en vooral van het genieten van de kleine dingen. Je vindt hier minimalistische maar super stijlvolle items voor in huis en de kinderkamer. De items zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen, lokaal geproduceerd in samenwerking met een sociale werkplaats. We worden ook heel blij van de natuurlijke tinten en serene uitstraling die je terugvindt in bijvoorbeeld de posters en slingers en de duurzame lijstjes. Heel mooi.

blog

Gift Guide Wonen

Iets moois voor in huis is altijd goed als cadeau, zeker als het met zorg is uitgekozen.

Voor de rustzoeker
Voor de rustzoeker

Voor de rustzoeker
Deze mag een opvallende plek aan de muur krijgen. Adem in - adem uit! Het wanddoekje is gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Teer spul
Teer spul

Teer spul
Hier in huis staat de minivariant, maar deze grote glasilium vaas... o, wat is hij mooi! Dit wordt er gezegd over de vazen: Glasilium creëert een nieuwe manier om bloemen en planten te tonen. Toen ontwerper Eav Levin deze vaas maakte, wilde ze iets maken dat je helpt je relatie tot uitdrukking te brengen met wat buiten je muren ligt. Echt práchtig.

Opruimen!
Opruimen!

Opruimen!
Voor iedereen die orde wil in huis: deze prachtige manden van House Doctor zijn geschikt voor meer dan alleen de was. Speelgoed, sjaals, tassen: wij zouden er wel raad mee weten.

Versieren
Versieren

Versieren
Deze kerstslingers zijn zo mooi; ook na de feestdagen wil je ze laten hangen. En waarom ook niet? Vier elke dag feest met de prachtige woonaccessoires van Sissy-Boy!

Aan de wand en op tafel
Prachtig, deze wallhangers. Ze zijn er in ecru en in ecru met zwart. Handgemaakt van natuurlijk katoen. Ook de stoere bowls van Nordstjerne, die met de hand van restmaterialen worden gemaakt, zijn een prachtige eyecatcher in huis.

Kunst
De nieuwe collectie van Ixxi.com is weer prachtig. Kijk deze rustgevende kunst, die wil je toch aan de muur? Tip: je kunt ook van je eigen foto's een geweldiuge Ixxi laten maken. Aanrader.

Verhaaltjes
Al meerdere keren gegeven (én mogen ontvangen): de prachtige tegeltjes van Storytiles. Elke keer weer ontdek ik nieuwe. Ze vertellen ook écht een verhaal. Een uniek cadeau waarmee je iedereen kunt verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de wand en op tafel
Aan de wand en op tafel
Verhaaltjes
Verhaaltjes
Kunst
Kunst

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)