poeheepost.nl

Voor als het wat minder gaat

Als je iemand wilt troosten of aanmoedigen, maar je kunt niet de juiste woorden vinden, dan word je heel blij van de kaarten van Poehee. Je vindt hier prachtige kaarten met woorden die steunen en opbeuren, die eigenlijk alles al zeggen en waarmee jij kunt laten zien dat je meeleeft. Er zijn losse kaarten, maar ook hele mooie sets (zelfs voor de feestdagen) en posters.

blog

Deze cadeautjes geven troost bij verdriet

Heeft een dierbare verdriet en wil je hem/haar iets bijzonders geven? Deze cadeautjes bieden troost.

Poeheepost
Poeheepost

1. Kaart met prachtige tekst

Zó naar als een dierbare verdriet heeft. Maar het is ook fijn dat je iets van je kunt laten horen en in gedachten bij die persoon bent. Maar soms is het zo moeilijk wat je moet opsturen of geven... Deze adressen gaan je vast helpen. Kijk eerst even bij het mooie online concept van Poeheepost. Wij waren echt gegrepen door de prachtige teksten op de kaarten. 'Soms wacht de storm in je hoofd tot jij gaat liggen.' 'Ik mis met je mee.' En deze: 'Wat het mooist was mist het meest.' Práchtig. En de kaartjes zijn ook al zo mooi en minimalistisch bedrukt.

Nouss Concept Store
Nouss Concept Store

2. Kaart- en kaarsjeshouder

De webshop Nouss Conceptstore verkoopt de mooie woonaccessoires van Roosmarijn Knijnenburg. Van haar is deze Hold It kaarthouder: een houder voor een kaart, waar je een klein vaasje of kaarsje naast kunt plaatsen. Héél mooi.

Geef een boompje
Geef een boompje

3. Herinneringsboompje

Bij Geefeenboompje.nl kun je prachtige boompjes bestellen die via de post worden verstuurd. Ze hebben allemaal een eigen wens en symboliek: van felicitaties tot nieuw leven, van jubileum tot bijzondere samenwerking. Deze Herinneringsboom is prachtig en heel symbolisch. Een mooi cadeau voor iemand die een hart onder de riem verdient.

Hemelse Steen
Hemelse Steen

4. Stapelstenen

Je kent het wel: op vakantie (of thuis) ga je op zoek naar platte, gladde stenen die je stapelt. Je ziet ze ook vaak langs wandelpaden verschijnen. Er zit een diepere symboliek achter zulke stapelstenen. Ze staan voor jouw dierbaren, herinneringen of ze wijzen je de weg naar geluk. Studio CR maakt aansichtkaarten, posters en prenten en heeft ook een serie met stapelstenen. Je kunt ze personaliseren naar eigen wens. En, heel mooi: er is ook een Hemelse Steen, die symbool staat voor de persoon die er niet meer is. Heel bijzonder om zo'n persoonlijk kunstwerkje te laten maken.

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)