plekconceptstore.nl

Kleurrijke woonaccessoires

Wat een toffe conceptstore is dit! Plek heeft zulke leuke en originele woonaccessoires en sieraden. Echt allemaal items waar je blij van wordt of iemand anders blij mee kunt maken. Check de kleurrijke -en veelal handgemaakte- kaarsen in allerlei kleuren en vormen. Er is zelfs een legopoppetje, hoe leuk! Ook vind je hier andere mooie en sfeermakers voor in je huis, zoals teddy kussens, posters, vazen in prachtig organische vormen en te gek servies. En echt alles is er in kleuren waar je vrolijk van wordt. Zelfs de solar tuinfakkels, die staan overdag te shinen in hun mooie lila, roze, groen of oranje jasje en 's avonds geniet je van een sfeervol lichtje. 

Ben je nou in Leeuwarden, dan kun je Plek ook in het echt bezoeken!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden

blog

5x bijzondere vazen

Wij houden er wel van, verse bloemen of in deze tijd van het jaar een paar flinke herfsttakken in huis. En dan wel in een mooie vaas. Daarom hebben we op Flavourites gespeurd naar originele exemplaren, gemaakt van verschillende materialen. Let's go!

Bijzondere vazen van Scandinavia Form
Bijzondere vazen van Scandinavia Form

Stiekem zijn de design vaasjes van Scandinavia Form al jaren onze favoriet, dus die mogen niet achterblijven in dit blog. De handgeblazen Glasilium vazen zijn zo ontzettend mooi. We zagen ooit het allergrootste formaat staan in de winkel van Thuis bij Kaat en sindsdien zijn we hooked! De handgemaakte porseleinen Consilium vaasjes zijn er in verschillende kleuren en altijd met een kurk waarin een koperen of zwart buisje zit voor de bloemstengels. Leukste is om er een paar bij elkaar te zetten, voor een mini tuintje in huis.

DIY vazen van Houtmoed
DIY vazen van Houtmoed

De vazen van Houtmoed moet je eerst nog zelf in elkaar zetten voordat je bloemen erin kunnen, maar dan heb je wel wat bijzonders. De onderdelen van de vazen worden met de laser gesneden van duurzaam geteeld hout. De H3 vaas is geïnspireerd op een oude waterkan en de Oh vaas kun je op twee manieren gebruiken: met de bolle kant naar boven en met de smalle kant naar boven. Zet er een flesje in en je pronkstuk is klaar voor gebruik.

Vroljk framboosvaasje van Plek Concept Store
Vroljk framboosvaasje van Plek Concept Store

Kun je wel een beetje kleur in huis gebruiken, check dan dit vrolijke framboos vaasje dat we vonden bij Plek Concept Store. Echt een eye catcher. Het vaasje is 16 cm hoog, dus perfect voor een paar korte takken. En goed om te weten: je shopt dit vaasje nu in de sale!

Handgemaakte rotan vaas van By Bazz
Handgemaakte rotan vaas van By Bazz

We worden altijd zo blij van de stijlvolle en wereldse look & feel van By Bazz. Is ook niet vreemd, aangezien de meeste accessoires afkomstig zijn uit Bali en Marrakesh. Deze hoge rotan vaas is handgemaakt in Bali en past met zijn minimalistische uitstraling eigenlijk wel in elk interieur. Let wel op, deze vaas is niet waterdicht, dus je zet er het best droogbloemen of een mooie tak in.

Kijk dan hoe schattig deze hangende glazen vaasjes van PLNTS zijn! Ze zijn heel erg geschikt voor hydrocultuur: het vermeerderen van plantjes zonder aarde maar juist in water. Perfect voor stekjes van je lievelingsplanten. En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit, zeker als je een groepje bij elkaar hangt. Tip: ruil met je vriendinnen stekjes, zo krijg je een mooie verzameling huis gekweekte planten.

 

 

Voor je eigen hydro cultuur, vaasjes van PLNTS
Voor je eigen hydro cultuur, vaasjes van PLNTS

meer blogs van plekconceptstore.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)