partydeco.nl

Alles voor een feest

Feestje? Je doet natuurlijk gewoon je eigen styling, maar zorgt er wel voor dat dit er indrukwekkend uitziet. Psssst... niet verder vertellen dat je gewoon bij Partydeco.nl hebt geshopt! Hier kun je werkelijk alle kanten op. Van babyshower tot feest als je 30, 40 of voor ons part, 50 wordt. Van servet tot rietje, van candle bags tot photo props voor onvergetelijke fotomomenten. Je vriendinnen slaan steil achterover als ze binnen komen druppelen op jouw feest, want jij hebt werkelijk op alle details gelet. Wat een goed adres! En voor bruiloftsaankleding ga je naar het zusje Weddingdeco.nl, een super adres waar je veel accessoires vindt voor het perfecte trouwfeest. Let's party!

blog

Leuk voor oud&nieuw!

Nu de kerstdagen achter de rug zijn, kunnen we ons opmaken voor het volgende feest: oud&nieuw! Om het nieuwe decennium spetterend in te luiden, heb ik hier wat leuke tips voor je!

Báng!
Báng!

Natuurlijk gaan we knallen. En hé: dat hoeft niet persé met vuurwerk te zijn. Een confettikanon (deze van Partydeco is echt ge-wel-dig) en champagnekurken doen het ook erg goed. Dus: knallen met die kurken! En dan in deze Prosecco-wall inschenken, wat een leuk en feestelijk ding is dit!! 

Alles perfect op elkaar afgestemd
Alles perfect op elkaar afgestemd

Ook zo'n fijne webshop voor al je oud&nieuw uitspattingen is Confettitime. Deze Happy New Year-slinger moet je natuurlijk standaard in huis hebben. Maar kijk eens wat een leuke feestdecoratie er allemaal bij past... Ik vind bijvoorbeeld die papieren waaiers ook erg leuk, of de zwarte sterren. Ze horen standaard in je feestbox te zitten! Hier zie je het hele oud&nieuw-assortiment op een overzichtelijke pagina bij elkaar.

Cheers!
Cheers!

Nog zo'n leuk confettikanon is deze van Jetjesenjobjes.nl met de gouden sterren. En wat dacht je van deze gouden folieballon champagnefles met bijpassend champagneglas

Báng!
Báng!

Op naar een te gek oud&nieuwfeest! 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)