papita.nl

Fashionable fair fashion

Dat duurzaam shoppen en verantwoorde keuzes maken op fashion gebied niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst Papita.nl. Zij verzamelen de bijzonderste fair fashion vóór jou en vertellen het verhaal achter elke (lokale) ontwerper. Je vindt hier de mooiste fashionable kleding, maar ook sjaals, tassen en sieraden die onder eerlijke arbeidsomstandigheden, met duurzame stoffen, of beide zijn gemaakt.

blog

Helemaal vegan!

Ik ben zelf geen vegan maar het idee dat we geen dieren doden voor onze eigen grote behoeftes spreekt me wel heel erg aan. Ik heb namelijk ook nog leren laarzen en kan niet zonder kaas. Maar minderen waar dat kan, is voor iedereen en vooral voor de aarde heel erg goed! Daarom in deze blog een selectie van 100% vegan producten.

Helemaal vegan!
Helemaal vegan!

Nanii.nl staat vol met producten die helemaal vegan zijn gemaakt. Vegan beauty producten zijn natuurlijk ook heel handig! Nanii.nl heeft ook nog gave oliën en verzorgingsproducten van het merk Colour en Spice. 

Helemaal vegan!
Helemaal vegan!

Ook heeft Nanii.nl deze rugzakjes van Matt&Nat. Deze zijn gemaakt van vegan leather. Dit wordt van kwalitatief goed nepleer gemaakt wat weer uit eco-vriendelijke en gerecyclde materialen bestaat. En niet te vergeten zijn de tassen, portemonees en etuis ook nog eens super stijlvol!

Helemaal vegan!
Helemaal vegan!

Nog meer vegan beauty producten kwam ik tegen bij Solobiomooi.nl. Zij hebben ook vegan make-up! Lippenstiften van boho-green en blush van Benecos.

Helemaal vegan!
Helemaal vegan!

Vegan fashion lijkt heel logisch maar in veel stoffen worden nog dierlijke resten gebruikt. Of bij de productie worden elementen van dieren gebruikt. Sophiestone.nl heeft prachtige fashion die helemaal vegan is gemaakt.

Ook Papita.nl heeft vegan fashion. Deze schattige blouse met kat bijvoorbeeld. Of een leuk jurkje!

Helemaal vegan!
Helemaal vegan!

meer blogs van papita.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)