ogreen.eu

Power to the plants!

Bij Ogreen.nl verkopen ze niet zomaar planten. Nee, dit zijn heuse Clean Machines en Mood Machines! Want zo omschrijven ze bij Ogreen hun beauty's van een Musa Tropicana (alias de bananenplant), Hedera Helix (klimop), Alocasia en andere prachtige planten. Dat je van planten in huis niet alleen schone lucht krijgt maar dat je er ook nog eens blij van wordt, weten ze bij Ogreen maar al te goed. De allermooiste planten vind je hier bij elkaar. En natuurlijk handige accessoires zoals mooie plantenpotjes of bijvoorbeeld het snooze pakket: een knuffeldoekje van Snoozebaby samen met een Ogreen Champ, die garant staat voor zuivere lucht in de babykamer. Dit willen wij ook: een hele hoop Ogreens in huis! Heerlijk!

blog

Wat te verwachten van Flavourites Live dag 2

Gister was een groot succes. Mensen stonden al vroeg bij de ingang te popelen om naar binnen te gaan. Lekker shoppen, eten en genieten van een dag vol gezelligheid! Vandaag is natuurlijk niet minder leuk, want er staat weer genoeg op de planning! Benieuwd wat dan allemaal? Lees dan verder over vandaag in dit blog!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

Om meteen heerlijk te beginnen met een goede dosis feelgood gaan we het hebben over alles waardoor je je vandaag helemaal happy gaat voelen. Met een beetje hulp van een aantal toppers op Flavourites Live. Bijvoorbeeld Doctor Feelgood met gratis stoelmassages en heerlijke producten om thuis nog mee na te genieten, een 10-min-mindfullnessbreak met Sease the Day om even je hoofd leeg te maken of lekker even alle stress van je af hoepelen met Robinhoop.

O'Green
O'Green

Een stand waar je echt even naartoe moet gaan is de stand van onze enige echte Natascha. Ze heeft dit jaar een stand geheel in het thema van ‘Future Proof Shopping’. Hier zie je concepten als de Gumshoe (schoenen met een zool gemaakt van kauwgum), ambachtelijke Feltplants van Wandschappen en de zuurstofzuiverende (en superleuk uitziende) plantjes van O’Green. Hier ga je gegarandeerd verrast worden!

Buskruid
Buskruid

Ook niet vergeten is dat je dit jaar bij Flavourites Live weer heerlijk kunt genieten van een goede maaltijd, want good food vinden wij heel belangrijk. Zo staan er verschillende foodtrucks die allemaal hun best doen om jou blij te maken. Wij hebben gister al het een ander mogen proeven en geloof ons; je smaakpapillen gaan heel blij zijn! Er staan dit jaar verschillende foodtrucks met verschillende gerechten. Zo kun je bij Buskruid een heerlijk soepje halen met bijvoorbeeld de rodebiet-salade, bij Mammies genieten van Vietnamese (glutenvrije) pannenkoekjes of langs Wrap ’n Rolling gaan voor een rijkgevulde wrap. Keuzestress dus!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

meer blogs van ogreen.eu

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)