mylucie.com

Fotografie workshops en backdrops

Soms kom je ze ineens tegen: talenten die ineens, vanuit het niets, overal opduiken. Lucie van Mylucie.com is zo iemand. Volgt haar hart, stort zich volledig op de wereld van fotografie, blijkt te beschikken over talent én een neus van wat anno nu in de smaak valt et voilà: een geweldige business is het resultaat! Lucie fotografeert inmiddels voor bladen en bedrijven, won al diverse prijzen én leert jou ook graag alle ins & outs van je camera. Hoe speel je met licht? Op welke manier maak je instagram-waardige foto's? Kom eens een workshop volgen (dat kan onder meer in de studio van Flavourites!) en ontdek je eigen creatieve talent. Supergeheime topsecret tip: een van haar beste trucs om zulke mooie foto's te maken: Lucie gebruikt als achtergrond vinyl backdrops die ze zelf heeft ontwikkeld. Nu zijn ze ook voor jou beschikbaar! Te gek dus als je zelf ook geweldige foto's voor jezelf, voor insta of voor je werk wilt maken.

Hoe werkt het? Je hebt twee mogelijkheden:
1. Je kunt een foto achtergrond design downloaden en zelf uitprinten op vinyl banners (een stap-voor-stap plan staat beschreven op de website).
2. Je kunt de vinyl backdrops kant en klaar bij je thuis laten bezorgen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Grotere maten op aanvraag. De vinyl backdrops zijn makkelijk op te bergen; je rolt ze zo op. Ze glimmen niet op de foto en je kunt er vlekken opmaken en zo weer schoonmaken met een doekje. Tipje: bewerk je vaak foto's in Lightroom? Er zijn ook Lightroom Presets bundels verkrijgbaar in de shop om je foto's te editen. Handig!  

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)