Modulari.com

Style your story

Zó leuk dit! Met Modulari (voorheen deJouwe.com) geef je je interieur een persoonlijke touch. Modulari is een slim (én heel leuk!) modulair concept waarbij je diverse wandelementen samenstelt tot jouw persoonlijke wanddecoratie. Kies je vorm (hexagon, circle of square) en je favoriete materiaal (forex, aluminium of plexiglas), het formaat en start met het ontwerpen van jouw persoonlijke 'kunstwerk'! Superleuk om te doen, kunnen we je vertellen uit eigen ervaring. En het mooie is: heb je weer een mooie foto die een plek aan je muur verdient, dan breid je je collectie gewoon uit. Ook origineel: combineer jouw eigen foto's met andere elementen van Modulari zoals verschillende colors, quotes en beelden uit de Modulari Collections. Handig om te weten: je hangt de wandelementen op d.m.v. een zwevend, magnetisch ophangsysteem: een boormachine heb je niet nodig. 

Een Modulari is ook de perfecte wanddecoratie voor op de kinderkamer. Combineer de meest dierbare foto’s van jouw kleintje met de exclusieve content van Pieter Konijn, Dikke Dik en Rio van der Oest. Zo maak van elke kinderkamer een waar avontuur.

Modulari blijft haar collectie uitbreiden. Naast de Modulari Mirror (bijpassende spiegeltjes voor aan de wand) zijn er nu ook gave Modulari kurk panelen te bestellen. Kurk panelen zijn niet alleen handig, maar ook erg creatief. Je bevestigt eenvoudig die leuke kaart die je hebt ontvangen, notitie die je niet wil vergeten, to do lijstje of een prachtige droogbloem op jouw kurk paneel. Zo wordt jouw Modulari nog veelzijdiger en een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl.

Tip: bestel een setje pushpin clips bij Modulari.  Verkrijgbaar in een set van 3 stuks, in de kleuren black of rosé.

blog

Vakantiegevoel terughalen? Zó doe je dat!

Waar we in 'normale tijden' rond deze tijd van het jaar druk bezig zijn met het uitzoeken en boeken van de zomervakantie, valt er nu niet veel meer te doen dan het ophalen van vakantieherinneringen. Eigenlijk niet eens zo'n slecht idee. Mijn afgelopen vakanties zijn voorbijgevlogen, en voor ik de ene reis goed en wel had gemaakt was er alweer een andere in aantocht. Daarom gebruik ik deze tijd om extra na te genieten van al die vakanties. Hoe ik dat doe? Door mijn herinneringen op een bijzondere manier vast te leggen!

Wandelementen van Modulari
Wandelementen van Modulari

Wandelementen
Deze foto is gemaakt in mijn hal. Daar hangt een super XL collage van ruim twee meter breed en meer dan een meter hoog met de wandelementen van Modulari.com. Het was een behoorlijke puzzel. Maar zó leuk: het selecteren van mijn lievelingsfoto's van de reizen die we maakten met ons gezin. Van de Nederlandse kust tot de National Parks in de USA, en van Australische kangoeroes tot de medina in Marrakesh. Ik kan minutenlang naar de foto's kijken. Soms samen met een van de kids, en dan halen we herinneringen op. Deze foto's vertellen hele verhalen die alleen wij kennen. Maar als we bezoek krijgen (ja, áls), dan delen we ook vaak onze vakantieavonturen. Een aanrader, zo'n wand in je hal. De elementen zijn trouwens heel eenvoudig aan je muur te bevestigen. Wel even de tijd voor nemen, maar dan heb je ook een prachtig, 'strak' resultaat. Net een museum!

Up-to-date digitaal fotolijstje
Wij gaven afgelopen kerst mijn ouders en schoonouders zo'n digitale fotolijst van Kikienco.nl cadeau en echt: dat was een schot in de roos. Wij kunnen namelijk op afstand, doordat we gekoppeld zijn aan het lijstje, leuke foto's erop zetten. Onze broers doen dat ook. Dus krijgen onze ouders regelmatig zomaar nieuwe foto's en filmpjes op hun lijstje erbij. Van onze vakanties van afgelopen jaren. En nu van de zondagwandelingen in de bossen. Foto's van vroeger van de kleinkinderen die we ineens weer tegenkomen. Een filmpje dat we even voor ze opnemen, en ga zo maar door. Onze ouders zijn hier zó blij mee. En inmiddels is het lijstje ook al door vrienden en vriendinnen gekocht. Soms om cadeau te geven, maar ook voor jezelf is dit ontzettend leuk want het zorgt ervoor dat die leuke vakanties steeds weer even in beeld komen. En nu in coronatijd is het echt ontzettend fijn om op deze manier je ouders toch een beetje dichterbij je te hebben...

Digitaal fotolijstje van Kiki & Co
Digitaal fotolijstje van Kiki & Co

Kwartet met je eigen foto's
Bij Kwartetcadeau.nl maak je een kwartetspel met je eigen foto's. Hoe leuk om dat van die ene vakantie in Spanje te maken. Of van die reis naar Thailand. Geweldig, want op die manier is het wel héél leuk om vakantieherinneringen op te halen! Dus is trouwens ook heel leuk om met een groepje vriendinnen aan een jarige vriendin te geven. Hebben wij ook ooit gedaan: hilarisch om al die herinneringen langs te zien komen!

Kwartetcadeau, té leuk!
Kwartetcadeau, té leuk!

Photogram
Bij Fabrykdesign.nl hebben ze ook iets heel leuks: hier kun je een Photogram laten maken. Dit is een fotocirkel waarop je m.b.v. de online tool van Fabrykdesign een foto kunt uploaden en bewerken. Resultaat: een bijzondere eye-catcher in huis met je állermooiste vakantiefoto.

Voor in de handtas: fotowaaier
Je dertig mooiste vakantiefoto's kun je ook in een fotowaaier doen, die je gemakkelijk meeneemt in je handtas. Zo kun je overal waar je bent even door je lievelingsfoto's bladeren. Deze fotowaaier maak je bij Fotofabriek en... leuk nieuws: deze week mogen we er acht weggeven! Doe mee!

Photogram van Fabrykdesign
Photogram van Fabrykdesign
Win een fotowaaier
Win een fotowaaier

meer blogs van Modulari.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)