mixmamas.nl

Hysterisch leuk

Ken je MixMamas? Van het vrolijke tafelzeil, de plastic fietstassen, de superhandige Turkentassen en van de stippenschoenen. Van de vrolijke verzorgingstassen. Kleurrijk, om vrolijk van te worden. MixMamas verkoopt online een grote collectie hip tafelzeil, hippe luiertassen, fietstassen, Spaanse schoenen en veel meer. Nieuw is het ftalaten-vrije Eco tafelzeil en Gecoat Tafellinnen. Duurzaam is ook het merk used2b: hippe tassen gemaakt van cementzakken, binnenbanden van vrachtwagens en zelfs reddingsvesten uit een vliegtuig! Heel erg handig is dat je bij MixMamas navulling dispenser-servetjes kunt kopen om je servethouder van Cabanaz of ander merk weer te vullen! Hier in de webshop vind je een enorm assortiment aan vrolijk spul. Dat wordt struinen! En shoppen natuurlijk.

blog

Zó krijg je een gouden kersttafel!

Kijk, met Kerstmis pak je natuurlijk extra uit. Niet alleen heel lekker eten met familie en vrienden, maar ook een uitbundig gedekte tafel hoort erbij. Ik vind goudkleurige details op de tafel het hele jaar mooi, maar in de decembermaand is dit natuurlijk extra feestelijk. Hier een aantal tips voor uitbundig GOLD op de feesttafel!

Kijk eens, wat een spetterende feesttafel!
Kijk eens, wat een spetterende feesttafel!

Allereerst dit servies van Mixmama's.nl. Wow... dat knalt echt van je tafel af. Een set van vier amusebakjes kost normaal € 72,80 en is nu € 61,-. Heel mooi om te combineren met wit servies!

Voor op de tafel... of aan de muur!
Voor op de tafel... of aan de muur!

Dit schaaltje in de vorm van een blad is ook feestelijk. Daar horen kerstkransjes op! Het schaaltje heeft een gat en kun je dus ook aan de muur hangen. Het kost € 9,95 bij Storewithoutahome.nl.

Santé!
Santé!

Dit is leuk voor kerst én oud&nieuw: deze glazen met gouden confetti! Wow! Ik zag ze bij Nordicliving.be, ze kosten € 10,95.

Mooi en handig, deze placemat
Mooi en handig, deze placemat

Ook leuk, zag ik bij Bynoth.nl: een placemat met leren bandje waar je bestek in kunt doen. Wat een tof product! En niet alleen voor kerst natuurlijk... Twee stuks kosten € 12,50.

En dan deze. Geen kerst zonder de wereldberoemde tafelklem van Deens.nl, ik heb 'm zelf in het zwart. Maar hoe mooi is deze voor de feestdagen (én daarna...): in het goud! Ik kan je nu al vertellen: een super aankoop. Voor € 79,95 is hij van jou!

Ga jij deze kerst ook voor goud?

Hebben: de Deens tafelklem in goud!
Hebben: de Deens tafelklem in goud!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)