mijnvriendenboekje.nl

Een persoonlijker kado bestaat niet!

Yes, yes! Een vriendenboekje waar je héél blij van wordt! En echt - deze exemplaren zijn niet alleen leuk om op de basisschool te gebruiken. Deze willen we allemaal wel hebben! Omdat de boekjes superleuk en hip zijn. Omdat je zelf kunt samenstellen. Omdat er dan dus eindelijk goeie vragen in staan! En omdat zo'n boekje gewoon een ontzettend leuk groepskado is voor een bruiloft, afscheid van een collega of babyshower. Keileuk!

blog

Do it yourself meets do it all

DIY oftwel do it yourself is niet weg te slaan van internet. Genoeg aanbod van tutorials met filmpje hoe je het beste een kerstkapsel uit de hoge hoed kan toveren tot en met een uitgebreide uitleg hoe een band te plakken. Alles op DIY-gebied vind je online. Social media staat vol met tien stappen plannen met tips voor de perfecte maquillage en recepten voor hoe je dat ene ingewikkelde gerecht nou in elkaar moet flansen tijdens de feestdagen. Ook Flavourites loves DIY! Tijdens Flavourites LIVE kon je in Het Papieratelier je hart ophalen. Deze trend komt als geroepen in een tijd waar iedereen op zoek is naar authenticiteit en betekenis. Maar DIY is al bijna achterhaald want wat denk je van DIA? – do it all. We onderzochten de opties om met z’n allen 1 betekenisvol en uniek cadeau te geven voor onder de boom. Zoek en gij zult vinden!

Do it all!
Do it all!

Sharing is caring
Een leus die te pas en te onpas wordt gebruikt maar eigenlijk snijdt deze zin best wel wat hout - want hoe gezellig is het om samen een cadeau te produceren? Ons leek dat het einde en zijn druk in de weer gegaan met het vinden van inspirerende mogelijkheden. We liepen tegen een stukje jeugdsentiment aan: Vriendenboekjes voor volwassenen bij Mijnvriendenboekje.nl! Kijk, zo'n uitvinding brengt een extra lading aan nostalgie en romantiek maar natuurlijk ook de broodnodige dosis pret.

Maak een persoonlijk cadeau met Mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl
Maak een persoonlijk cadeau met Mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl

Old school
Vroegah hadden we ook allemaal zo'n boekje voor de klasgenootjes. Enig! Zoiets pakt totaal anders uit heden ten dagen in de wondere wereld van het digitale tijdperk. Aan de hand van een super handig stappenplan maak je eerst een keuze uit de diverse vormgeving en stijlen waarin het boekje komt. Daarna trommel je al je vrienden op per mail - om allen in hun eigen digitale handschrift geheimpjes op te krabbelen. Kies er een leuke foto bij - et voila!  Fun, fun, fun! Het ziet er niet alleen te gek uit maar het is ook iets wat de ontvanger een zeer warm hart zal toedragen.

Je kunt het boek zelf vormgeving, genoeg te kiezen!
Je kunt het boek zelf vormgeving, genoeg te kiezen!

Gelegenheden
Van kerstkado, trouwerij, wereldreis en pensioen alles is te realiseren. Sinds kort ook een leuke recepten-versie waarbij je de meest heerlijke en geheime familie recepten met elkaar kunt bundelen voor de gelukkige ontvanger. Gebruik je fantasie en maak met vriendengroep, collega’s en familie de meest unieke en kekke creaties.

Een boekje voor altijd
Een boekje voor altijd

DIY versus DIA
DIA is de nieuwe trend waarbij iedereen een grote schakel vormt in het geheel. Een prachtige gedachte om met elkaar te delen deze feestdagen.

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)