miesenco.nl

Zacht en stoer

Bij Mies & Co ontwerpen zZacht en stoere hoogwaardige en stijlbewuste textielproducten om jou en je kindje zich zo goed mogelijk te laten voelen. Het verhaal achter dit label van founder én mama Ester, klinkt zoals de producten ogen; zacht en stoer. De productenlijn van Mies & Co is ontstaan uit een droom en bedoeld om het prille leven van een pasgeboren baby nog fijner te maken. En dat is heel stijlvol uitgevoerd! We zien zachte babylakentjes met subtiele printjes afgemaakt met een borduurrandje, prachtig bijpassende dekentjes, een voetenzakje uitgevoerd in datzelfde fijne printje en gevuld met teddy. Een zacht knuffeltje te gebruiken als spenendoekje en... ooh, wat zien we daar? Een wel heel gave diaper clutch in soft pink suède of black leather. Ja, dit is een heel elegant, nieuw baby lifestyle label, voor baby én voor mama!

blog

Nieuw label voor baby's

Nieuwe labels die net weer even anders zijn dan wat er al is kunnen mijn hart echt sneller laten kloppen. Sinds deze zomer prijkt er op onze verzameling met de leukste webshops (curated by Marije en mij) een nieuwe aanwinst waar ik zo blij van word: Mies & Co. Een label voor de allerkleinsten, en zó ontzettend mooi. Alles klopt. De producten, de kleurstellingen, de fotografie. Het viel niet mee, maar ik heb drie producten uit de collectie geselecteerd die ik zo smaakvol vind, je móet ze gewoon even zien.

Mooi: luierclutch
Mooi: luierclutch

Ken je dat? Je hebt een baby. En een luiertas. Hoogstwaarschijnlijk felgekleurd en niet te missen van een kilometer afstand. Niets mis mee, natuurlijk. Totdat je deze elegante luieretui ziet. Wáánzinnig. Gemaakt van zacht zwart leer, functioneel en zo mooi dat je nog steeds met het luiertasje wilt lopen als je baby naar de middelbare school gaat. Zonder gekheid: tegen die tijd heeft de luierclutch (leuk woord voor Galgje, dat raden ze nóóit) natuurlijk allang een nieuwe functie gekregen, want de clutch gaat een leven lang mee. Briljant bedacht hoor. Ik wil 'm ook - ook al heb ik al tien jaar geen baby's meer. Hij is er behalve in zwart ook in poederroze suède!

Superzacht wollen dekentje
Superzacht wollen dekentje

En dan dit dekentje. Kijk dan. Daar wil je toch zelf mee op de bank kruipen? Ik wel in elk geval. Gemaakt van wol, superzacht en te koop in verschillende tinten. Ook dit dekentje gaat als je het mij vraagt járen mee. Wat een mooi kraamcadeau!

Fijn lakentje
Fijn lakentje

Dat dekentje combineert trouwens geweldig met dit stippenlakentje. Een lakentje is een lakentje, kun je denken. Wat maakt het uit hoe het eruit ziet. Nou, eh... nu ik deze heb gezien, weet ik wel beter. Jemig, wat heeft Ester, de oprichtster van Mies & Co, dit goed gedaan zeg. Bijzonder verhaal trouwens, over de start van haar label. Ester kreeg een dochtertje, die direct na haar geboorte veel in het ziekenhuis moest verblijven. In die loodzware tijd ontstond bij Ester het idee voor haar eigen babylabel. Met haar dochtertje gaat het inmiddels heel goed, en ook voor Mies & Co voorspel ik een mooie toekomst...

Mooi: luierclutch
Mooi: luierclutch

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)