mella.nl

Sieraden van porselein

Och wat mooi zijn de porseleinen sieraden en woon accessoires die je bij Mella.nl vindt. Zo delicaat, zo'n fijne structuur en zo gedetailleerd. Heel bijzonder zijn de kettingen van geglazuurde porseleinen rondjes in een gehaakt lijstje van gouddraad. Het zijn net kleine kunstwerkjes, zo prachtig. Ontwerpster Marinella gebruikt allerlei voorwerpen die ze in huis heeft om porselein af te gieten. Zo kun je bijvoorbeeld ook een gekleurd porseleinen barbielaarsje aan je ketting hangen! Hoe leuk is dat. Maar ook de hangers met kleine vogeltjes of je eigen afbeelding zijn heel tof, net als de bordjes en custommade herinnerlichtjes. Wil je liever zelf iets maken, dan kun je bij Marinella ook terecht voor een workshop.

blog

Last minute kerstcadeau: de leukste cadeaubonnen

Voor als je het echt niet meer weet, of super last minute nog een cadeau moet regelen, hebben we de leukste cadeaubonnen voor je gevonden. 

Prachtige portretten
Prachtige portretten

Prachtig portret

Onbetaalbaar: een pakkend portret van jouw geliefde. Je kind(eren), je geliefde, of... van je hond. Maar wat jou als jij, of de geportretteerde, niet zo thuis is voor de camera? Dan ga je naar Wunderlust. Want Henja, de fotografe achter Wunderlust, stelt echt íedereen op zijn/haar gemak. Resultaat: prachtige portretfoto's. En voor het vereeuwigen van jouw trouwe viervoeter ga je naar Wunderlust's zusje Wunderwuf. Wow, wat een geweldige foto's!

Vakantieadres Onbekend
Vakantieadres Onbekend

Op reis naar?
Een verrassing in een verrassing, dat is eigenlijk wat je cadeau geeft met een giftcard van Vakantieadres Onbekend. De ontvanger krijgt een unieke avontuur dat past bij het reisgezelschap. Ze kunnen zelf aangeven binnen welk thema ze op reis willen en wanneer, maar de rest blijft een verrassing tot een paar dagen voor vertrek. Super leuk! Check maar eens de ervaringen van reizigers die al een verrassingsreis hebben gemaakt.

Hallo Vogel
Hallo Vogel

Vrolijke kerstmus
Och dit is ook zo leuk, zeker voor iedereen die dol is op vogeltjes. Rianne van Hallo Vogel schildert namelijk vogeltjes in je huis. Groot, klein, alleen of meerdere, alles kan. En ze lijken net echt! Met de Kerstcadeaubon kan de ontvanger een vogel naar wens in eigen huis laten schilderen. En...je krijgt nu 20% korting op een vogeltje met de code KERST2022. Wat een top cadeau!

Fair Photo Shop
Fair Photo Shop

Kunst cadeau
Het is soms knap lastig om voor jezelf een mooi kunstwerk voor aan de muur te kiezen, laat staan voor iemand anders. En al helemaal als je uit zoveel mooie foto’s kunt kiezen als bij Fair Photo Shop. Heel fijn dus dat je iemand ook blij kunt maken met een cadeaubon waarmee ze zelf een prachtige fotokunstwerk kunnen selecteren. 

Leuk om samen te doen
We schreven er laatst al een blog over, want het was zo leuk om te doen: een workshop porseleinen decoraties maken bij Mella in Arnhem. Tijdens een twee uur durende workshop ga je onder de bezielende leiding van Marinella aan de slag met zwarte klein of witte porselein klei. Super leuk om cadeau te geven als moeder-dochter of vriendinnen-uitje.

Groene workshop
Voor iemand met groene vingers of juist iemand die groene vinger wil krijgen zijn de workshops van Pucks Planten een aanrader. Geef bijvoorbeeld een workshop kamerplanten stekken cadeau, voor het maken van een eigen urban jungle, of een workshop waarin het maken van een eco systeem in een weckpot centraal staat. Super leuk om te doen en wie weet krijgt de gelukkige ontvanger spontaan groene vingers! 

Speciaal voor jou gemaakt
Hoe cool is dit: een handgetekende art print van jouw favoriete gebouw of locatie, zoals je ouderlijk huis of je trouwlocatie. Art Studio Jet maakt op basis van een foto een te gekke illustratie met een beetje cartoonachtige look & feel, in een rond kader. Echt heel tof om cadeau te geven, zo heeft de gelukkige ontvanger altijd een tastbare herinnering aan een speciale plek. Je kunt de plek zelf al kiezen, maar een cadeaubon is ook mogelijk.

 

 

  

 

Mella
Mella
Puck's planten
Puck's planten
Art Studio Jet
Art Studio Jet

meer blogs van mella.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)