maximavida.com

Hippe picknicktafels en meer...

Zin in een beetje kleur in huis en tuin? Ga snel kijken bij Maximavida.com. Hier kun je kiezen uit een groot aantal meubels en woonaccessoires voor BUITEN én BINNEN. Naast het uitgebreide assortiment picknicktafels, tuinmeubelen en dierenverblijven vind je er ook een geheel nieuwe lijn woonaccessoires! De vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen met behulp van te gekke items zoals lockerkasten, draadmanden, bijzettafels, memoborden en hairpin poten. Geef er vooral lekker je eigen draai aan! 

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Hoofdkantoor/winkel: Den Sliem 42, 7141 JH Groenlo
Winkel/outlet: Ballemanseweg 1C, 4855 AP Galder

blog

Trendy picknicktafels!

Ben je ook bezig met het zomerklaar maken van je tuin? Of nog zoekende naar een origineel tuinmeubel of aankleding hierbij? Dan heb ik een tip voor je: Maximavida.com (voorheen Pimpyourpicnic)! Deze webshop heeft picknicktafels in allerlei soorten, maten en kleuren met alles erop en eraan. Betaalbaar ook, ik word er blij van!

Opvallend! Mijn oog viel op deze tafel waardoor ik meteen de webshop bezocht
Opvallend! Mijn oog viel op deze tafel waardoor ik meteen de webshop bezocht

Het stylen van mijn interieur is geen probleem. Echter, de tuin personaliseren vind ik wel een vak apart. Het liefst zet ik mijn leuke eettafelstoelen gewoon buiten neer. Dat dat niet zo een goed idee is begrijp ik. Nu zie ik her en der om me heen al wel een verschuiving plaatsvinden in stoelen en bankjes die qua look en feel lijken op wat normaal gesproken binnen kan staan. Maar toch… om gemakkelijk dat binnengevoel naar buiten te trekken, met meubilair dat weerbestendig en niet knetterduur is, dat vind ik nog best een klus. Misschien speelt bij mij het gebrek aan ervaring in het hebben van een tuin ook mee. Enfin… Bij het zien van deze felgekleurde tafel werd ik geprikkeld om eens een kijkje te nemen in deze webshop.

Gezelligheid rondom de picknicktafel
Gezelligheid rondom de picknicktafel

De picknicktafel geeft mij een gevoel van gezelligheid. Compact, knus en wat ik bij Maximavida.com zie ook met vele mogelijkheden! Er komt spontaan een vakantiegevoel bij me naar boven, terugdenkend aan de ellenlange autovakanties van vroeger waarbij we langs de weg stopten voor een bammetje of een potje voetbal. Even wat beweging met de picknicktafel als verzamelpunt.

Rugleuningen voor aan je picknicktafel
Rugleuningen voor aan je picknicktafel

Hoewel ik zelf mobiel genoeg ben om zonder rugleuning een tijd stil te zitten, een dergelijke toevoeging om relaxed wat langer te zitten vond ik bij Maximavida.com ook! Een waardevolle toevoeging wat mij betreft. Zo zag ik sets met verschuifbare gepatenteerde rugleuningen. Een aantal modellen hebben ook een gat in het midden om een parasol in te plaatsen. Nu krijg ik meteen ideeën om de boel helemaal af te maken! Uitbreiden met een leuk bankje kan ook. Deze vind je wederom in deze webshop.

Kussens met leuke prints en frisse kleuren
Kussens met leuke prints en frisse kleuren

Zachter zitten? Ook voor aankleding kun je hier terecht. Kussens speciaal op maat voor de zitting van een picknicktafel, maar er zijn ook kussens voor tuinbankjes die ze hier aanbieden. In leuke prints en vrolijke kleuren. 

Zijn de felle kleuren je wat too much? Er zijn ook strakkere varianten te vinden en niet alleen van hout, maar ook van aluminium! Nieuw is de City picknicktafel in grijs of wit (voor een speciale prijs). Tof! En gemakkelijk in te stappen bij dit model.

Of een combinatie van hout en aluminium, welke je ziet bij deze City variant inclusief rugleuningen. Mooi in strak grijze kleur. Dit is mijn favoriet vooralsnog. Mooie hoekige lijnen. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren in deze webshop!

Strak en in fris witte kleur
Strak en in fris witte kleur
Mijn favoriet, de strakke City variant
Mijn favoriet, de strakke City variant

meer blogs van maximavida.com

reacties op deze webshop (1)

02 april 2015
Hans van Westerlaken
Gave tafels, mooie side. Ga zeker 1 van de shop bezoeken om ze in het echt te zien
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)