liefslabel.nl

Momenten mooi maken

Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is! Kadotips, decoratie en inspiratie voor mooie momenten. Met liefde gemaakt, uniek en vol persoonlijke details. Als je hier iets koopt is iemand écht heel blij! En jij vooral. Beloofd. Wat verkopen ze hier dan? De allerstoerste meetlatten bijvoorbeeld. We zijn verliefd op het streepjes zetten op de muur, om de groei van een kind op te meten. Met dat gegeven wilden we iets doen, zodat je niet hoeft te balen als je jaren later gaat verhuizen. Een meetlat als uniek familiestuk. Van nu tot later als je groot bent! Ook voor vintage kratjes, tekstborden en lieve slingers kun je bij de meiden van LiefsLabel terecht. Ze maken alle toppertjes zelf, speciaal voor jou!

blog

O, kom er eens kijken...

...weinig momenten in het jaar leuker voor kinderen dan Sinterklaas. Van discussies krijgen ze waarschijnlijk weinig mee; en waarom zouden ze zich er druk over maken? Sinterklaas is weer in het land, hij heeft allerlei soorten en maten Pieten mee en 5 december komt nu rap dichterbij. En omdat Sint wel wat hulp kan gebruiken in deze drukke tijden: drie leuke tips voor álle hulpsinterklazen!

Sint in je haar!
Sint in je haar!

Je zou er zó je tanden in zetten, in deze chocoladeletters en schuimpjes. Beter van niet, want ze zijn dan wel om op te vreten maar niet om op te eten. Snuik for Kids maakte deze haarelastiekjes met Sinterklaasschuimpjes en chocoladeletters (in de letter van jouw keuze) om hiermee de mooiste staarten en vlechten te maken. Een geweldig (schoen)cadeautje!

Zó voelen Sint en Piet zich welkom
Zó voelen Sint en Piet zich welkom

Welkom lieve Sint en Piet! Met deze slinger van Liefs Label weten ze in elk geval waar ze moeten aanbellen op pakjesavond.

Het is wel duidelijk voor wie de cadeautjes zijn!
Het is wel duidelijk voor wie de cadeautjes zijn!

Met deze gepersonaliseerde sinterklaaszakken van Liefs van Cindy is het pas écht feest! En volgend jaar kun je ze weer gebruiken. En het jaar erna gewoon wéér...

Sint in je haar!
Sint in je haar!

Veel plezier met de voorbereidingen van 5 december!

 

 

 

 

 

meer blogs van liefslabel.nl

reacties op deze webshop (9)

29 januari 2020
Noortje
Wauwwww een ontzettend mooie plank ontvangen met een lief kaartje!!! Wat een goede service.
06 november 2019
Bente
Heel blij met de meetlat van LiefsLabel. Deze staat leuk in de babykamer en zo hebben we ons leven lang een herinnering aan de jonge jaren van onze kinderen. De dames zijn ook erg klantvriendelijk en servicegericht!
11 november 2015
Steffie
Echt een uniek concept. Je kunt helemaal zelf je slinger samenstellen en er zijn erg veel leuke extra opties! Ook vond ik het leuk om uit de 'handleiding' wat tips te krijgen over hoe je de slinger het beste kunt ophangen (kaartjes voor het touwtje, hoeveel ruimte tussen de letters) en het knippen van de slinger in de leuke vorm. Ben er weg van en de bruid (voor wie de slinger is) straks ook, daar ben ik van overtuigd!
11 november 2015
Mary
Mooie slingers voor elke gelegenheid. Na bestellen heel snel een opzetje per email gekregen. Na akkoord hiervan binnen de afgesproken tijd in de brievenbus. Veel complimenten gehad over de slinger.
14 augustus 2015
Nienke
Hele leuke webshop met creatieve cadeaus voor bijvoorbeeld een kraambezoek of een bruiloft! Je kiest zelf een ontwerp dat je mooi vindt en de rest gaat vanzelf. De service is heel snel en persoonlijk. Binnen een paar dagen lag er een heel leuk pakketje in de brievenbus met een prachtig verpakte slinger. Ik kreeg zelf een slinger als kraamcadeau en heb meteen 3 slingers als cadeau besteld :). Ga zo door Bren en Ann!
03 augustus 2015
Marleen
Wat een fijn pakketje ontving ik per de post! Met daarin het stapeltje kaartjes van de slinger, liefdevol gestrikt met een mooi touwtje, een geweldig label, een lief(s) briefje en de 'handleiding'. Geweldig cadeau voor jezelf of iemand die je heel erg lief is!
28 juli 2015
Anje
Bedankt Bren en Ann voor de leuke slinger in de stoere nieuwe letterstijl Kiki. En wat een prachtig pakje hadden jullie ervan gemaakt. Liefs gaat groot worden!
11 juli 2015
Fren
Superleuke slingers voor een bijzondere gelegenheid of gewoon op permanent in je huis te hangen. Echt leuk en ook heel snel thuisbezorgd!
10 juli 2015
Welmoed
Hele leuke webshop en wat ze maken is echt uniek en hartstikke mooi!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)