lichtbeurs.nl

Eettafel- en videlampen op maat

Wow, wat Jesse van Lichtbeurs doet is echt heel gaaf. Hij maakt unieke statement eettafellampen en videlampen, en als je wilt kan dat helemaal op maat! Flashback naar 2015, toen hij begon met het maken van lampen van oud laboratoriumglas. Groot, klein, diverse soorten maar altijd bijzonder. En gerecycled, dus extra mooi als je het ons vraagt. Die lampen zijn er nog steeds, maar inmiddels is de collectie uitgebreid met design verlichting voor boven je eettafel of in de vide.

Als je een huis hebt met een vide of een groot, open trappenhuis, dan is het best een uitdaging om daar goede verlichting voor te vinden die er ook nog eens een beetje leuk uitziet. Lichtbeurs heeft grote, stoere lampen die de ruimte niet alleen goed verlichten, maar ook lekker smoel geven. Echte eyecatchers dus. Je kunt een lamp kiezen uit de vaste collectie, maar net zo makkelijk een lamp op maat laten maken. Van plafondplaat en lengte van de snoeren tot de vorm en kleur van de lampen, tot in het kleinste detail kun je jouw perfecte lamp samenstellen. En super handig, er zijn ook lampen voor een schuine wand!

En datzelfde geldt ook voor de eettafellampen. Check de stalen frames, die worden helemaal met de hand gemaakt door een interieurlasser. Echt heel gaaf! Je hebt dus altijd een one of a kind lamp, wel zo bijzonder.

 

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Mierenmeent 122 Atelier 5
1218EM Hilversum

reacties op deze webshop (1)

01 december 2016
Barbara
Supergave lampen! Mooi dat elke lamp uniek is.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)