lichtbeurs.nl

Lampen van oud laboratoriumglas

Wow, wat Jesse doet is echt heel gaaf. Hij maakt lampen van oud laboratoriumglas. Groot, klein, diverse soorten maar altijd bijzonder. En gerecycled, dus extra mooi als je het ons vraagt. Wil je een lamp op maat laten maken, een koffietentje inrichten, zoek je een eye-catcher voor je woonkamer of kantoor? Bel Jesse, en hij komt langs met allerlei soorten en maten glas en lampen. Of kies gewoon uit de collectie in de webwinkel. Ook daarmee kun je je flink laten verrassen!

blog

Bijzondere lichtgevers

Een echt unieke lamp vinden, dat is zoals de meeste van jullie weten een hele klus! Je wilt niet eindigen met een standaard IKEA lamp aan je plafond maar je hoeft ook geen modern kastwerk aan de muur. Het moet sfeer geven maar ook weer meer licht dan een kaarsje. Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar bijzondere lampen (en lampjes). En ik kan je alvast vertellen: Ik heb een paar hele unieke exemplaren gevonden.

Voor grote en kleine mensen
Voor grote en kleine mensen

Voor alle kids met een nachtlampje of alle ouders die ze gewoon super tof vinden: deze vette lampjes in allerlei figuren en kleuren. Ze komen van Meerleuks.nl, daar kun je er nog veel meer vinden.

Prachtige vormen van vilt.
Prachtige vormen van vilt.

Deze lampen zag ik als eerste: De vilten lampen van Studiomabelle.nl. Bijzondere ontwerpen met een mix van klassiek en moderne ontwerpen.

Stijlvol wit
Stijlvol wit

Deze lampen zijn ook van Studiomabelle.nl, prachtig dat neutrale wit aan je plafond. Dat past overal bij, hoef je alleen nog maar de vorm uit te kiezen.

Bijzondere lichtgevers
Bijzondere lichtgevers

Deze design lampen van Hoeked.com zijn natuurlijk al helemaal stijlvol!

Een gaaf concept wat ik tegen kwam was dat van Lichtbeurs.nl. Deze webshop maakt lampen laboratorium glas.

Van laboratorium glas
Van laboratorium glas

reacties op deze webshop (1)

01 december 2016
Barbara
Supergave lampen! Mooi dat elke lamp uniek is.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)