le-pep.nl

Vleugje Franse allure

't Is net alsof je een Frans boetiekje binnenstapt als je bij LE PEP komt langssurfen. Een leuke, fashionable vormgeving en een hele rij jurken, tops en rokken om blij van te worden. Het zijn vooral de mooie prints die deze kleding een heel eigen uitstraling geven. Dat wordt complimenten vangen, dames! Er wordt met veel zorg en aandacht gekeken naar de kwaliteit en de zachte jersey stof zorgt ervoor dat de kleding heerlijk zit. 

blog

Mijn top 5 voor op Flavourites Live

De voorbereidingen voor Flavourites Live zijn in volle gang en hoewel het voor ons die dagen niet alleen maar ontspannen is heb ook ik een verlanglijstje voor Flavourites Live. 

Roya store
Roya store

Nog vrij nieuw bij ons is Royastore. Alle producten hebben een Perzische achtergrond. Ik houd enorm van Perzisch keramiek en schilderwerk dus ik ben benieuwd wat ze meenemen!

Renske Versluijs
Renske Versluijs

Bij Renske Versluijs zit ik al lange tijd te kwijlen. Prachtige kleurtjes, mooie materialen, Wauw! Eigenlijk heb ik nu al besloten dat ik zo'n prachtig klein lichtblauw leren tasje ga kopen. 

Imakin
Imakin

Wie mij een beetje kent weet dat mijn hart sneller gaat kloppen als het om creativiteit gaat. Bij Imakin moet ik dus zeker ook even langs. 

DIY soap
DIY soap

Helemaal gaaf: zelf zeep maken van natuurlijke materialen of een van hun samenstellingen meenemen, daar moet ik ook maar eens langs. 

Op het groene jurkje ben ik al lange tijd verliefd. Benieuwd wat Le Pep mee zal nemen!

Le Pep
Le Pep

meer blogs van le-pep.nl

reacties op deze webshop (2)

17 maart 2013
Jurkjes
Bekijk ook eens de mooiste website voor jurkjes
25 september 2012
Hilde
Aanrader. Jurkje wat ik heb besteld zit superlekker en ik krijg veel positieve reacties.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)