lastjune.nl

Sieraden met eigen tekst

Met een flinke dosis liefde en de nodige kracht slaan ze bij Last June met slaglettertjes de door jou gewenste tekst in een door jou gewenst sieraad. Leuk hè. Wat een goed cadeau is dit om te geven aan je jarige vriendin, of aan je zus die een baby heeft gekregen. Of zet zo'n persoonlijk sieraad op je eigen wishlist; net als wij! Wat we ook zo leuk vinden: de armbanden zijn lekker stoer door het gebruik van leer en metaal. En... je kunt hier zelfs zo'n stoere armband voor je lief laten maken, want er zijn ook exemplaren voor heren! En voor kids!

reacties op deze webshop (8)

10 juli 2019
Alexandra
Super leuk armbandje besteld voor mijn nichtje. Ze was er super blij mee en dat is mede door de snelle service van Sigrid.
Top bedankt.
04 juli 2018
Melanie
Ik bestelde 2 armbandjes voor mijn kindjes om tijdens onze huwelijksceremonie de kindjes te kunnen betrekken bij de dienst. Mijn bestelling werd heel goed opgevolgd en na enkele dagen had ik ze al in de bus. Ze zijn prachtig! Ontzettend blij! Hartelijk bedankt
06 december 2017
José
Vandaag mijn initaal armband ontvangen, zo mooi!! En wat mooi verpakt zelfs met een persoonlijk berichtje erbij , echt een kadootje alleen al om uit te pakken!! En de armband zelf ook prachtig super blij mee. Bedankt Sigrid
16 september 2017
Petra
Prachtige en persoonlijke armbandjes laten maken voor onze dochters ivm ons huwelijk. De liefde en aandacht voor het eindresultaat is verbluffend. Sigrid neemt alle tijd en doet alle moeite om gezamenlijk het mooiste resultaat te bereiken. Ze denkt mee en heeft onze bruiloft daardoor een extra feestelijk tintje gegeven. Dankjewel!!
25 mei 2016
Nanda
Mooie armbandjes laten maken voor mijn zussen die allebei jarig zijn in juni, ik vind de service top, niks is teveel en het is geworden zoals ik wilde. Last june denkt ook met je mee, om het leuk te maken. Ik ben erg tervreden, mooie verpakking en met zorg ingepakt. Mij zien jullie nog wel terug! Bedankt!!!
16 januari 2016
Saskia
Prachtig armbandje ontvangen, met veel zorg ingepakt met een lief extraatje en handgeschreven kaartje erbij. Service is zeer goed en persoonlijk. Naar aanleiding van mijn mailtje had ik de volgende dag al een bandje in een andere kleur in huis.
29 december 2015
Kathelijn Leenders
De sierraden die ik heb besteld zijn heel bijzonder geworden en heel persoonlijk voor de ontvanger. last June kon al mijn wensen faciliteren, niks was te moeilijk. Ondertussen heb ik bij Last June sierraden laten maken voor mijn man, zussen, schoon zus en moeder. Iedereen was er zo blij mee! En omdat ik in het buitenland woon was het smaakvol inpakken, schrijven van de kaartjes en het op tijd op de post doen door Last June helemaal een ongekende luxe. Dankjewel lieve mensen van Last June!
09 november 2015
Chantal
Erg blij met mijn nieuwe armband. Het pakketje is ook duidelijk met zorg ingepakt, een cadeautje om uit te pakken. Hier word je vrolijk van!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)