koterkado.nl

Kidskado met naam

Kinderen vinden het vaak ge-wel-dig als hun naam op hun eigen spulletjes staat. Bij Koter Kado kun je je wat dat betreft volledig uitleven. Van kleding (badjasje, pyjama, shirts, schortjes) tot handige gebruiksvoorwerpen (lunchboxjes, rugzakjes) en natuurlijk leuke hebbedingen (knuffels, boekjes, bandana's). Heel handig ook als je niet wilt dat je kinderen hun spullen kwijtraken op de zwemclub, op school of op het kinderdagverblijf! En natuurlijk héél persoonlijk om kado te geven.

reacties op deze webshop (5)

07 december 2017
Annuska
Fijn dat Koter Kado weer op Flavourites staat! Koter Kado bestaat al sinds 2005 en hoort absoluut hier weer in de spotlights te staan!
21 februari 2008
Caren
Super site! En zeer snel in huis!
25 juli 2007
Alina
Dit is een van mijn favoriete webshops voor kinderen. Ik geef heel vaak iets kado voor verjaardagen of geboorten, zoals een mutsje of slabbetje met naam. Een gepersonaliseerd boek doet het ook altijd goed!
Ook 'n goede service.
25 juli 2007
Leonie
Hele leuke webshop, leuke maar ook kwalitatief goede producten met een fantastische service. De boekjes zijn zeker een aanrader, maar ook de knuffels en snoozebaby doekjes zijn overheerlijk!
25 juli 2007
Simone
Al twee keer spulletjes gekocht. De laatste keer een handdoek met washandje voor mijn baby. Bij levering hadden ze de naam verkeerd geborduurd, na 1 email kreeg ik twee dagen later de juiste opgestuurd en de oude onjuiste mocht ik behouden. Super service
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)