kiddycolors.com

Fair trade slingers & kinderkamerdeco

Fairtrade naamslingers, vrolijke verjaardagsslingers en trendy kinderkamerdecoratie: je zíet gewoon dat alle baby- en kidsspullen van KiddyColors met de hand en vol liefde gemaakt zijn. Het verhaal achter deze webshop is dan ook echt bijzonder. Renske de Gee woont in Thailand, en wilde de (arme) lokale bevolking graag helpen. Daarom ontwerpt ze nu leuke cadeautjes voor de allerkleinsten, die lokaal onder de uitstekende arbeidsomstandigheden worden gemaakt. Bovendien gaat 10% van jouw aankoop naar het goede doel. Wow. Dát is nog eens een (kraam)cadeautje geven met een extra goed gevoel!

blog

5x de leukste kraamcadeaus

Deze maand staat het bij Flavourites helemaal in het teken van baby’s, kinderen en alles wat bij die lieve snuitjes komt kijken. Vandaag de leukste kraamcadeaus, want het kan nog wel eens moeilijk zijn om een origineel kraamcadeau te verzinnen en ik help je daar graag een handje bij!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus

Kraamcadeau of niet, gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een goed idee. Het straalt uit dat je je best hebt gedaan en het persoonlijk wil houden en dat waardeert natuurlijk iedereen. Bij Kiddycolors kun je verschillende soorten gepersonaliseerde cadeaus vinden, maar voor mij sprong er toch echt eentje uit. Namelijk deze slinger met lieve prints, diertjes en natuurlijk de letters van de naam! Dit is zo’n cadeau dat lang meegaat, want jaren later is het nog steeds leuk en verhuist de slinger lekker mee naar de kinderkamer!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Baby’s en tutteldoekjes is een match made in heaven. De doekjes van Snoozebaby zijn extra fijn, want daar zitten leuke labels aan. En die labels zijn wat het doek, deken of kleed nou zo speciaal maakt. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd en de baby valt na het drukke spelen in slaap op een zacht deken. Dit is een echte topper als kraamcadeautje!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Ik ben dan nog wat jong, maar ik zou alleen al een baby willen om ongegeneerd al die leuke spulletjes in huis te kunnen halen. Bij Jut en Juul zijn er zo veel leuke producten dat er 100% zeker ook een goed kraamcadeau bijzit. Kijk bijvoorbeeld eens deze speelset waar de kleine heerlijk aan kan frummelen. Tip: bij een wat prijziger cadeau is het ook heel leuk om samen met je vriendinnen zo’n tof cadeau te geven!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Schattige babykleertjes kúnnen niet missen bij de babyshower. Waarschijnlijk loopt de kast al over voordat het kleintje geboren is, maar het blijft gewoon te leuk om te geven (en te krijgen). Bij Riffle Amsterdam zijn niet alleen de baby’s op de foto’s maar ook te kleertjes ontzettend lief. Een collectie voor meisjes, jongens, maar ook een unisex-collectie. Voor de gender neutrale baby :)


 
Rompers, speentjes, knuffels en doekjes genoeg. Laten we niet de moeders vergeten, want die staat misschien niet in het middelpunt tijdens het kraambezoek, maar verdient, als je het mij vraagt, net zo goed een mooi cadeau! Om die hardwerkende moeder eventjes goed te verwennen kun je een kijkje nemen bij The Treasure Hunters voor een mooie giftbox vol heerlijkheid. Stel er zelf een samen of kies een van de verrassende boxen die The Treasure Hunters voor je hebben samengesteld.

meer blogs van kiddycolors.com

reacties op deze webshop (2)

19 april 2015
Jessica
Ik bestel altijd mijn kraamkado'tjes prive en voor werk bij Kiddycolors! Super service en super mooie naamslingers! Iedereen is altijd heel enthousiast als zij het kado krijgen! Heel uniek! Echt een aanrader!
27 mei 2014
Marian
Vandaag de naamslinger binnengekregen voor ons aanstaande kleintje. Hij is echt prachtig geworden, en super van kwaliteit! Echt een aanrader voor kraamcadeautjes (of voor jezelf natuurlijk)! Jammer dat ik hem nog even moet opbergen...
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)