ippyswoondeco.nl

Hippe woonaccessoires

Oooh wat hebben ze hier prachtige woonaccessoires van Scandinavische merken! Denk aan Hübsch, Broste, Rice, Bloomingville, Lakrids by Bülow en ook KidsDepot, Woood, Leitmotiv en Present Time.  Je vindt er alles om van je huis een thuis te maken. Van prachtig servies om mee te pronken op de familiedag tot heerlijk zachte luxe vloerkleden die jouw woonkamer helemaal afmaken. Kortom: eigentijdse stijlvolle woondecoratie waar je blij van wordt! Leuk voor jezelf, maar ook voor cadeaus! Zoek je iets speciaals? Laat het weten en Ippys helpt je het vinden!

blog

Het licht zien

Zojuist heb ik het licht gezien. Althans, deze lamp van beton. Die gaat zeker shinen op tafel. Ben meteen verder gaan kijken of ik nog meer sfeermakers kon vinden van bijzondere materialen. Lampen die net even anders zijn dan andere. Missie volbracht! Ik laat je graag wat originele varianten zien.

villameliefste.png
villameliefste.png

Mooi aan deze lamp vind ik de combi van materialen: beton en kurk. En de afwerking: het mintkleurige draad en natuurlijk het getinte glas van de bollamp zelf. Ik ben in mijn nopjes dat ik hem tegenkwam (afgeprijsd nog wel!).

storewithoutahome.png
storewithoutahome.png

Bij even verder zoeken in een aantal andere favoriete webshops kwam ik nog zo’n pareltje tegen. Maar dan met humor, namelijk de keramieken aap Mr. Choco. Beeldschoon!

storewithoutahome_huis1.png
storewithoutahome_huis1.png

In dezelfde webshop (storewithoutahome) zag ik dit porseleinen huisje. Let op hoe deze brandt, dan zie je een silhouette van twee vogels… Met een, nog steeds, grote liefde voor deze beestjes acht ik de kans groot dat deze ooit nog zal prijken tussen mijn andere witte porseleinen accessoires. Hmm…

storewithoutahome_huis2.png
storewithoutahome_huis2.png

Heel tof vind ik ook de Neon Art wandlampen waarbij je je eigen letters en/of cijfers kunt kiezen. Customizen dus!

En dan hebben we natuurlijk nog papieren lampen. Deze vind ik net even anders door het gekleurde randje. Stoer in zwart of licht in wit met grijs.

En voor kinderen blijven de houten wandlampen van Ferm Living een mooie natuurlijke eye catcher. Er zijn ook een aantal varianten in kleur verkrijgbaar, zoals de wolk en de auto!

 

flinders.png
flinders.png
ippys.png
ippys.png
emma-b.png
emma-b.png

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)