ippyswoondeco.nl

Hippe woonaccessoires

Oooh wat hebben ze hier prachtige woonaccessoires van Scandinavische merken! Denk aan Hübsch, Broste, Rice, Bloomingville, Lakrids by Bülow en ook KidsDepot, Woood, Leitmotiv en Present Time.  Je vindt er alles om van je huis een thuis te maken. Van prachtig servies om mee te pronken op de familiedag tot heerlijk zachte luxe vloerkleden die jouw woonkamer helemaal afmaken. Kortom: eigentijdse stijlvolle woondecoratie waar je blij van wordt! Leuk voor jezelf, maar ook voor cadeaus! Zoek je iets speciaals? Laat het weten en Ippys helpt je het vinden!

blog

Dit zijn de leukste koffiemokken van nu!

Wat is zo'n dagelijks koffiemomentje toch fijn. En of je nu de voorkeur geeft aan een latte met erwtjesmelk, een cappuccino met havermelk of een americano, de juiste mok maakt je koffie nog nét even lekkerder. En eh... je kunt er natuurlijk ook thee, chocolademelk of iets anders in doen. Dit zijn de (volgens ons dan, hè) leukste koffiemokken van dit moment!

Keramiek van Studio Arhoj
Keramiek van Studio Arhoj

Bij de mooie webshop Blikfang (onthoud dit adres!) stuitte ik op het keramiek van het Deense label Studio Arhoj. Ik kende het niet, maar ben patsboem fan. Oprichter Anders Arhoj heeft een grafische ontwerpstudio en breidde dit uit met keramiek. Echt geweldige producten maken ze hier. Deze mokjes vind ik zó tof. Het glazuur druipt ervan af, zo mooi. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, want het glazuur kruipt natuurlijk alle kanten op. Die kleuren ook! Het zijn net snoepjes! Je snapt het al: deze mokjes (die er trouwens in allerlei kleuren en in verschillende formaten zijn) staan inmiddels op mijn wishlist, maar deze roze koffiemokjes vind ik 't leukst. 

Bijenwas kaarsen (en daarna mokje)  van Studio Arhoj
Bijenwas kaarsen (en daarna mokje) van Studio Arhoj

Kaars wordt mok

Oja, ik zat dus een beetje rond te speuren bij Studio Arhoj en kwam er deze bijenwas kaarsen tegen. Helemaal ecologisch gemaakt. Ik geef je dus even het Deense adres (verzenden naar Nederland kost een tientje, boven € 100,- is het gratis) want Blikfang heeft ze niet te koop, maar deze kaarsen zijn te gek. Na het branden heb je namelijk je mooie mokje over. Kijk, daar houd ik van: multifunctionele producten. Oké, verder naar de andere koffiemokken nu!

Gezien bij Sissy-Boy
Gezien bij Sissy-Boy

Stoere mok

Gezien bij Sissy-Boy: deze roze mokjes, waarvan ook andere serviesonderdelen (pastaborden, kommen en ontbijtbordjes) te koop zijn. Mmmooi!!! En heel leuk om te combineren met je eigen servies. En dit stoere servies is er ook in andere kleuren.

Ook van Sissy-Boy: deze set van zes mokken
Ook van Sissy-Boy: deze set van zes mokken

Retro mok

Terwijl ik bij Sissy-Boy aan het rondkijken was, zag ik natuurlijk - as usual - allerlei ander moois langskomen. Deze set van zes wit mokken met subtiele bruine rand vind ik ook te gek. Beetje retro, en alle exemplaren zijn net weer even anders. 

Strak design

Deze set van drie koffiemokken is van Hübsch en zag ik bij Ippys Woondeco. Echt een mooi setje in strak design. Persoonlijk zou ik dan twee sets kopen, zodat je in totaal zes mokken hebt (in drie verschillende tinten).

Kleurrijke mok

En dan HK Living. Al jarenlang een van mijn favoriete interieurlabels, ik houd gewoon ontzettend van die kleurrijke looks, ook zijn ze ietwat meer ingetogen bij deze set van zes retro mokjes. Ze liggen super lekker in je hand. Je koopt ze bij de altijd fijne webshop Deens.nl! 

Bij onze Duitse zus vind je trouwens ook nog een leuk blog met te gekke koffiemokken, waaronder onze grootste favoriet! Welke dat is? Hij staat helemaal bovenaan in beeld, zo mooi!

 

 

 

 

Stylish van Hübsch
Stylish van Hübsch
HK Living seventies mokken
HK Living seventies mokken

meer blogs van ippyswoondeco.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)