huizejolie.nl

Handgeborduurde wanddoeken

Oooo wat vinden we dit mooi, die handgeborduurde wanddoeken die Jolie maakt! Heel puur, heel minimalistisch, maar met zó veel uitstraling. Jolie maakt elk doek in overleg met de opdrachtgever, je kunt dus zelf aangeven welke afbeelding, kleur, stof en garen je wilt. Na ruim 10 uur borduren heb je dan je eigen, unieke wanddoek. Dat gaat een hoop ooo's en aaa's opleveren!

 

 

blog

Zó mooi: de wanddoeken van Huize Jolie

Wow. Dat is het eerste dat je denkt als je de handgeborduurde wanddoeken van Huize Jolie ziet. Subtiel, origineel en minimalistisch mooi. Nog maar nét online, en nu al een grote hit!

Prachtig, de wanddoeken van Huize Jolie
Prachtig, de wanddoeken van Huize Jolie

Ik zag een van Jolie's wanddoeken voor het eerst bij Pluum, een heerlijke winkel in Leiden waar we met Flavourites on Tour waren. Het wanddoek (lekker royaal van formaat) hing als een ware eye-catcher aan de muur. @Huizejolie stond er als label op, daar moest ik meer van weten. Bijzonder: de website is net zo sober als de wanddoeken zelf. Eén foto en een link naar het Instagram-account van Huize Jolie. En kijk eens aan. Daar vond ik wat ik zocht. Wanddoeken, het een nog mooier dan het ander, allemaal met de hand geborduurd. Ik was op slag verliefd. Jolie fotografeert de wanddoeken allemaal in haar (overigens ook heel mooie) huis, wát een heerlijke wooninspiratie!

Welke zou jij kiezen?
Welke zou jij kiezen?

Want zo'n wanddoek, ik vind het prachtig. Handgeborduurd speciaal voor jou, daar hou ik van. Geen dertien-in-een-dozijn, maar met liefde gemaakt. Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Je vertelt Jolie wat je wensen zijn en wat voor soort afbeelding bij jou past. Ik koos voor een sobere tak met kleine blaadjes maar moet toegeven: kiezen was nog lastig. Want waren besjestakken niet ook erg leuk? Of zo'n tak met enkele grote bladeren? Een bereklauw misschien? Ik liet de familie meestemmen. Gelukkig werden we het snel eens. De tak met kleine blaadjes hangt nu te shinen boven de bank.

In love...
In love...

Leuk weetje: Jolie maakt de doeken ook met een kerstboom! Origineel idee voor de feestdagen! Ik zou er een lichtsnoertje achter hangen :-). Leuk hè. Ook iets voor jou, zo'n prachtig handgemaakt wanddoek?

En zó hangt 'ie bij mij thuis!
En zó hangt 'ie bij mij thuis!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)