gigameubel.nl

Industriële en vintage meubelen

Continu zie je ze langskomen in bekende woonbladen als Vtwonen, op Pinterest, maar ook zeker op Instagram: prachtige foto's van huizen met unieke meubels. Antieke kasten, vintage lockerkasten, stoere design stoelen, maar waar komen deze vandaan? Bij Giga Meubel hebben wij ze gespot! Zij hebben een prachtig assortiment en super prijzen. Ze houden zich dus zeker aan de slogan: 'Betaalbare Luxe'. Het motto van Giga Meubel is om anders te zijn binnen de meubelbranche, don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else. Hun grote kracht is dat ze zelf hun meubels importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Met twee vestigingen en een webshop, heeft Giga Meubel zich de afgelopen drie jaar weten te positioneren als een groot en bekend begrip in de wereld van living. Nu nog een beetje ruimte creëren in huis want deze eye-catchers verdienen het zeker om in the spotlights te staan!

blog

Tips voor kleine stulpjes!

Groot wonen in de stad is eigenlijk gewoon bijna niet meer te doen. Je kunt van geluk spreken als je van het plattenland houdt en daar lekker de ruimte kunt nemen. Helaas geldt dat voor ons bij Flavourites niet en wonen wij in de randstad. De een in een woonboot, de ander in een studentenhuis en ik (nu nog) in een rijtjeshuis bij mijn ouders. Nu zit zit het er bij mij wel langzamerhand aan te komen dat ik op kamers ga en ben ik me al een beetje aan het oriënteren. Vooral; hoe krijg ik in gods naam al die meubels in zo’n kleine kamer? Herkenbaar (bij jezelf of misschien een familielid) of woon je al langer in een eigenlijk té klein huis? Lees dan maar snel verder, want ik geef een paar superhandige tips!

Lage fauteuil voor meer rust
Lage fauteuil voor meer rust

Lage meubels
Als eerst zoiets wat vaak pas opvalt als je het eenmaal hebt. Die hoge stoelen en megakasten die voor je gevoel altijd in beeld zijn. Een hele simpele oplossing is dan natuurlijk lage meubels. Denk bijvoorbeeld aan deze lage fauteuil van Gigameubels. Als je binnenloopt is het niet het eerste wat je ziet, omdat het onder je zicht is. Superhandig en er zijn genoeg mooie varianten zoals deze!

Kijk door de kast heen!
Kijk door de kast heen!

Zwevende meubels
Die kasten zijn wel wat moeilijker dan zo’n stoel… als je niet veel vierkante meters hebt moet je de hoogte in denken. Maar dan heb je weer meteen een joekel van een kast. Een hele goede truc is het aanschaffen van een kast waar je doorheen kunt kijken. Zo eentje als deze van Deens bijvoorbeeld. Er past net zo veel in als een dichte kast, maar deze kast creëert veel meer ruimte. De wandplankjes van Storewithoutahome zijn heel handig als je geen ruimte in je slaapkamer hebt voor een nachtkastje. Hang ze op net boven je bed et voila, een plekje om je boek, sieraden en telefoon neer te leggen!

Wek een illusie!
Wek een illusie!

Speel met schaal
Grote letters, figuren en posters kunnen de illusie geven dat je meer ruimte hebt dan je daadwerkelijk hebt, en dat willen we. Een goed voorbeeld is deze vis van ByNoth. De vis is natuurlijk nooit zo groot in het echt, maar dat geeft dus juíst het idee van meer ruimte (en humor) in je huis!

Handig en mooi!
Handig en mooi!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...
Ik denk dat de meeste vrouwen niet zonder spiegel in huis kunnen. Ik ook niet hoor! Even checken of je haar nog goed zit, of die salade van vanmiddag niet nog ergens tussen zit of gewoon even kijken naar hoe mooi je wel niet bent! Kortom: een spiegel is erg handig en het liefst willen we ze overal. Komt dat nou even mooi uit, want in een klein huis is het heel slim om veel spiegels op te hangen! Heel logisch, want het lijkt alsof je verder kijkt dan de muur! Tip: deze multifunctionele spiegel van Gewoonstijl met handig opbergbakje is zo’n spiegel die dat effect geeft maar niet te veel opvalt.

reacties op deze webshop (1)

23 januari 2020
Marie
Bedankt voor het delen van dit inspirerende artikel. Mijn grootste hobby is styling en ben altijd bezig met het verfraaien van mijn interieur. De laatste tijd ben ik ook op zoek naar mooie antieke meubels. Zo zou ik graag een mooie antieke kast en salontafel willen kopen. https://www.almondehoeve.nl/kasten
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)