froufrous.nl

Vintage & nieuw

De parel der parels heet Froufrous - voor het geval je 't nog niet wist. Al jarenlang een favoriet adres van ons Flavourites girls, en ook van vele anderen. Moet je kijken, die te gekke Kit-Cat klokken: vintage kattenklokken uit Amerika. Maar ook: prachtige vintage kleding en polaroid- en andere camera's uit vervlogen tijden. Oja, en veel interieur met als toverwoorden: vintage, uniek, retro. Sla 'm op onder je favorieten!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Sonsbeeksingel 102A
6822 BJ Arnhem

blog

Mooie uurwerken

Op tijd komen, daar heb ik altijd een beetje moeite mee… Of ik kom heel vroeg of net te laat. Precies op tijd vindt ik lastig. En daar helpt het feit dat ik geen klok in mijn huis heb hangen misschien niet echt aan mee. Dus ben ik maar even online op pad gegaan om wat inspiratie op te doen voor een mooi (m)uurwerk. Sinds kort is er op Flavourites een nieuwe shop te vinden; Dutch Sprinkles. En dat komt goed uit want zij hebben 90 wandklokken ontworpen. Strak, eenvoudig en opvallend!

Effen, print, kleur, zwart-wit, je zegt het maar!
Effen, print, kleur, zwart-wit, je zegt het maar!

Ik dacht er een paar favorieten uit te halen maar ik kan je zeggen: een keuze maken is niet makkelijk! Stuk voor stuk zijn ze mooi en naar je eigen style te maken door de kleur rand te kiezen die bij jou interieur past. En wil je écht iets persoonlijks? Ontwerp er zelf 1, met een eigen patroon of foto!

Een toevoeging voor je interieur.
Een toevoeging voor je interieur.

Een ‘ouderwets’ tintje een klok, daar hou ik ook wel van! En deze klokken van Kloq zijn te vinden bij Hoeked. Duidelijk geïnspireerd op de pendule. Ken je die nog? Bij je ouders of opa en oma heeft deze klok vast wel in huis gehangen, of nog. Deze nieuwerwetse versie heeft een mooi en strak design. En het uurwerk en de slinger van deze klok is aan te passen in je favoriete kleur. Hoe leuk!

Deze kleur blauw is toch wel mijn favoriet!
Deze kleur blauw is toch wel mijn favoriet!

En dan heb je de Kit-Cat klok van Froufrou’s met bewegende ogen en swingende staarten. Als wij daar niet blij van worden! Deze Amerikaanse klokken stammen uit de jaren 30 en zijn nog steeds enorm populair. Toentertijd bedacht om meer positiviteit in de huishoudens te krijgen maar dat is toch altijd welkom?!

Miauw!
Miauw!

Wauw! Ik hou van cijfertjes maar deze ‘woordklok’ heeft me! Geen cijfers maar woorden om de tijd af te lezen. De letterborden zijn helemaal hot op dit moment en daar heeft deze klok wel een tikje van weg. I’m in love!

Als ik nu niet meer op tijd kom…

Super stijlvol.
Super stijlvol.

meer blogs van froufrous.nl

reacties op deze webshop (3)

06 december 2011
Lisan
de schoenen zijn geweldig! en nog niet eens zo duur ook.. (:
24 augustus 2008
Nicole
Fantastische schoenen!
08 augustus 2008
Judith
leuke spulletjes! (vooral de accessoires!)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)