flessenwerk.nl

Geven is leuker!

Wijn is fijn, goed voor de lijn, de fles a.u.b. niet te klein. Allemaal woorden die leuk rijmen. Maar wij gingen voor design. Niet omdat we van die 'sjieke' poezen zijn, maar omdat een kado pas een kado is als de verpakking er goed uit ziet. En dat zien ze, al zeggen we het zelf! Dus: wijndesign, laat-tie fijn zijn. Dit is zomaar een voorbeeld van één van de leuke producten van Flessenwerk! Flessenwerk ontwikkelt en verkoopt kadootjes mét meerwaarde. Flessenwerk besteedt de productie zoveel mogelijk uit aan organisaties die het menselijk welzijn voorop stellen. Zo werkt Flessenwerk samen met stichting HopeMade, een werkgelegenheidsorganisatie in armoedegebieden in Albanië, Oeganda en Afghanistan, waar een team van handige en creatieve vrouwen popelt om werk waarmee ze een eerlijk salaris verdienen. Mooi aan alle kanten, dus! Geven is leuker! Dat is waar Flessenwerk voor staat. En daarom hanteert Flessenwerk de 10 % regel, wat betekent dat 10 % van de winst aan Stichting HopeMade gegeven wordt.

blog

Altijd iets te vieren

Of je nou de verjaardag van de kids, een trouwdag of een housewarming hebt, eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig om de boel thuis feestelijk aan te kleden! Volgende maand ben ik jarig, en eigenlijk moet ik ook nog een housewarming geven. Daarom leek het mij leuk om op zoek te gaan naar woonaccessoires om de boel een beetje op te fleuren thuis. Slingers in de kamer, slingers in de gang hiep hiep hoera, een leven lang!

Theetantes
Theetantes

Een kinderfeestje of high tea? Dan ben je bij Theetantes zeker aan het juiste adres. Hier hebben ze allerlei leuke accessoires om de boel net even wat kekker aan te kleden. Fijn!

Met deze geinige flessen van Flessenwerk ziet de hapjestafel er zeker feestelijk uit. In het bijzonder de borrelpraat en spraakwater. Daarmee krijg je iedereen aan de praat!

Ook mag Madame La Poule natuurlijk niet ontbreken met deze ontzettend leuke DIY slinger met kwastjes. In de sale nog wel! Voor meer DIY projectjes kun je ook bij mijn blog van vorige week terecht!

'Hoe meer je je leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven.' Met deze quote van Oprah Winfrey op de homepage van Joy & Co zit de sfeer er in elk geval goed in! Ook hier vind je alles voor jouw feestje. Een feestje op kleur of thema sorteren kan dus ook gewoon, hoe handig!

Flessenwerk
Flessenwerk
Madame La Poule
Madame La Poule
Joy & Co
Joy & Co

reacties op deze webshop (1)

01 februari 2018
Flessenwerk!
Leuk Floor! Inderdaad, vier wat je vieren kan! :-)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)