doctorfeelgood.nl

Treat yourself & feel good

Treat yourself met Doctor Feelgood! Alles draait om positiviteit en je helemaal goed voelen bij Doctor Feelgood. Therapeutische massages met de aandacht helemaal op jou en jouw lichaam en behoeftes gericht, want iedereen is anders. Oprichter Esther van der Plas heeft hulp van alleen de beste massage therapeuten zodat je krijgt wat je nodig hebt. Massages voor de kids zijn er ook, dus kun je lekker samen genieten. Voordat je naar huis gaat; neem een kijkje bij de heerlijke producten die je mee naar huis kunt nemen om thuis nog even na te genieten!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

George Gershwinplein 2
1082 MV Amsterdam

blog

Aandacht voor je huid

We vergeten nog wel eens hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. We krijgen het steeds drukker, maar willen wel goed voor de dag komen met een likje make-up. Soms heb je het zo druk dat je al blij als je het voor elkaar heb gekregen je make-up eraf te halen. Ook met dit niet-zo-zomerse weer mag je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Zon, regen, zon, storm en weer regen… Hier een paar musthaves om jezelf én je huid een lekkere boost te geven!

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Voor ieder huidtype is er een zeepje bij Soap7. Natuurlijke handgemaakte zeepjes die (natuurlijk) niet getest zijn op dieren. Je kunt heel makkelijk aangeven wat voor huid je hebt, waarvoor je de zeep wil gebruiken en zelfs of je allergieën hebt. De zeep zelf bestaat voor de helft uit olijfolie (lekker voedend en zacht) en is per zeep verschillend van ingrediënten. Denk aan Tea tree, honing, kruidnagel en zelfs Charcoal (houtskool).

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Om nog even terug te komen op dat niet-zo-zomerse weertje; dat maakt ons er natuurlijk niet bruiner op. Ik zal vast niet de enige zijn die zichzelf mooier vindt met die bruine glans, toch? Het oogt een stuk frisser en gezonder, maar zo gezond is dat bruine laagje jammer genoeg niet altijd. De zonnebank, een spay-tan of niet de juiste bruiningscréme zijn allemaal best gevaarlijk en verdwijnen vaak ook weer snel. Nu is er een hemelse oplossing bij onze Indischa; de Eco Tan. Helemaal organisch en met natuurlijke ingrediënten. Voor je lichaam, je gezicht, voor een lichte tint of als je wil dat het lijkt alsof je net terug uit Dubai bent. Met een handige handschoen is de mousse en/of créme zo aangebracht. Weg met die witte benen!

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Heb jij het idee dat je huid écht even goed aangepakt moet worden, maar heb je geen idee wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat dan moet doen? Je kunt het ook lekker helemaal aan de handen van een specialist overlaten. Laat je masseren bij Doctor Feelgood en hoor wat het beste is voor jouw lichaam. Was één keer toch niet genoeg? In plaats van een tweede bezoek kan je ook je vent aan het werk zetten met de producten die je worden aangeraden door de salon. Gun jezelf een genietmoment!

meer blogs van doctorfeelgood.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)