decoway.nl

Decoreer je huis of je feest

Feestje? Zin om je huis een restyling te geven? Ga je trouwen? Allemaal goede redenen om een kijkje te nemen bij Decoway.nl. Van het inpakken van een cadeautje tot het aankleden van je feest: de leukste accessoires komen hier voorbij. Inpakpapier, vlaggenlijnen, ballonnen, noem maar op: ze hebben het hier. Van goud, zilver tot rosé goud, mint groen en roze decoratie dus helemaal on trend!

blog

A little party never killed nobody!

Yes! Over een week is het dan eindelijk zo ver, ik krijg de sleutels van mijn nieuwe huisje! En vanzelfsprekend ga ik mijn vrienden uitnodigen om dit met mij te vieren. Maar ik wil het deze keer anders aanpakken en het voor de verandering groots vieren. Denk: slingers, balonnen en heerlijk ouderwets uitnodigingen op de bus doen. En met de feestmaand om de hoek is het wel zo leuk om de boel ook nog eens tip top aan te kleden en te decoreren. Gelukkig zijn er genoeg leuke shops op de site die mij daarbij kunnen helpen!

Een beetje goud is niet fout!
Een beetje goud is niet fout!

Zo hebben ze bij decoway ontzettend leuke transparante balonnen met een glamour tintje. En je verwacht het niet: ik ben echt een golden girl wat woonaccessoires betreft, haha! En deze balonnen zijn natuurlijk leuk voor een feestje, maar zullen ook zeker niet misstaan in je interieur tijdens de feestdagen.

Zwarte details doen het ook altijd goed
Zwarte details doen het ook altijd goed

Bij kekstyle weten ze ook wel hoe je een feestje moet bouwen! Ze hebben zelfs thema’s voor je gesorteerd zoals black en gold. Klinkt als muziek in mijn oren! Van borden, slingers en servetten tot pom pons en rietjes, genoeg feestartikelen to get this party started!

Stay golden!
Stay golden!

Helemaal kaar voor een feestje dus, het enige dat rest is de uitnodigingen de deur uit doen. Om lekker in het gouden thema te blijven moet ik zeggen dat ik deze uitnodigingen van pompompartybox wel erg leuk. En bij deze: je bent uitgenodigd voor mijn feestje. Je wordt thuisgebracht met een snoepzakje!

Een beetje goud is niet fout!
Een beetje goud is niet fout!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)