colorsenco.nl

Handbewerkte terracotta 

Heb jij de lente in je bol? Voorjaarskriebels? Want we gáán naar BUITEN! De paden op, de lanen in, en thuis...? Thuis genieten we van ons mooie balkon of onze fijne tuin. Met de warme zon op je gezicht en de geur van de lente is het tijd om alles voorjaarklaar te maken, en daarbij wil het oog natuurlijk ook wat! Of je nu groene vingers hebt of gewoon een hele leuke en originele eigen stijl: bij Colors en Co vind je ongetwijfeld een handbeschilderde pot naar je wens. Voor net dat kleuraccent in je lievelingskleur of voor een lekkere mix & match van kleuren die voor een lente stemming zorgen. De Italiaanse terracotta potten van Colors en Co worden in kleine oplagen en met liefde gemaakt. Lekker kleurrijk, heel vrolijk! 

blog

Buiten = binnen = buiten

Grappig om te zien hoe binnen en buiten steeds meer één ruimte zijn geworden. Onze ramen worden steeds groter waardoor we ook binnen een continu buitengevoel hebben. Buitenmeubels zijn zo mooi dat je ze ook binnen wilt zetten en door de opmars van planten in huis lijkt het binnen steeds meer op de tuin. Hopelijk krijgen we weer zo'n heerlijke, lange zomer zodat we extra lang van het ultieme binnen-buitengevoel kunnen genieten! Met deze tips kan het genieten écht beginnen.

Gooi ze open, die deuren!
Gooi ze open, die deuren!

Allereerst: de basis. En dat betekent dat de deuren wagenwijd open moeten kunnen op het moment dat in de lente de eerste zonnestralen opduiken. Hoe meer glas, hoe beter toch? Het liefst wil je dan zo'n schuifpui met zo weinig mogelijk omlijsting, zodat je een écht binnen-buitengevoel krijgt. Hier vind je schuifpuien waarvan de glaspanelen afzonderlijk te bewegen zijn. 

Een groene oase binnen, maar bescherm je planten goed tegen de zon!
Een groene oase binnen, maar bescherm je planten goed tegen de zon!

Als je dan zo'n grote schuifpui hebt, is het prachtig om binnen veel planten neer te zetten zodat je binnen een soort binnentuin creëert. Wel opletten met de zon, want die kan flink branden zo achter glas. Goede zonwering in zo'n serre is dus essentieel! En dan kan het inrichten beginnen. Ik word waanzinnig blij van de planten van Greenlifestylestore.nl, en dan ook van de prachtige potten die ze erbij verkopen. Echt - je wilt direct een complete jungle aanschaffen! Alleen de namen van die planten al... Zo zag ik er al de 'wonderplant', 'paradijsvogelplant' en de 'travellerspalm'. Dankzij de heldere uitleg bij de planten ga je ze ook echt beter leren kennen. Nog even en ik krijg zelfs groene vingers!

Handbeschilderd en om te zoenen zo mooi
Handbeschilderd en om te zoenen zo mooi

Maximale lichtinval: check. Bescherming tegen de zon: check. Planten: check. Qua plantenpotten heb ik ook nog een leuke tip: bij Colorsenco.nl shop je prachtige, handbeschilderde potten. Deze met streepjespatroon maakt van je plant nóg meer een eye-catcher maar kijk ook even bij de rest van de collectie. Vooral de plantenpotten in rozetinten vind ik erg mooi; heel goed in combi met het groen van planten!

Zí is een staycation helemaal niet erg
Zí is een staycation helemaal niet erg

En dan natuurlijk meubels en accessoires. Je ziet steeds meer hoe buitenmeubels ook binnen kunnen en vice versa. Bij Loft55.nl zag ik leuke accessoires die ook zowel binnen (eventueel in je serre) als buiten kunnen. Heerlijk om op deze manier lekker te genieten van buiten én binnen zijn. Misschien toch maar een staycation boeken?

 

meer blogs van colorsenco.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)