carolavanbenthum.nl

Eigenzinnige fashion

Elk seizoen weer verrast Carola van Benthum ons met mooie ontwerpen. Altijd net weer even een tikkeltje anders-dan-anders, heel herkenbaar qua stijl maar steeds weer verrassend. Een label om trots op te zijn, want Carola van Benthum is een rasechte Hollandse, maar de uitstraling van haar fashion vinden wij internationaal. Het leuke van deze kleding is dat je de items perfect met elkaar kunt combineren. Zo heb je steeds weer een andere outfit! Aanrader: de fijne broeken en de mooie jasjes. Relaxed, en toch chic. Daar ga je complimenten mee vangen...

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Steenstraat 62
5831 JH Boxmeer

reacties op deze webshop (6)

02 maart 2016
Esther
Wauw wat een mooie collectie weer! Elke keer word ik hier weer heel erg hebberig van! Perfecte pasvorm en kwaliteit. Echt een aanrader om een kijkje te nemen! Eenmaal iets aangeschaft ben je verkocht!
26 september 2014
Saskia
Geweldige pasvorm, draagt heerlijk comfortabel en topkwaliteit. Het lijken basisstukken, maar de kleding heeft toch aparte details. Items zijn onderling super te combineren, waardoor je toch veel outfits hebt. Mijn tip: even investeren in een aantal items en dan heb je een kast vol. Aanrader!
21 november 2011
Madelon
Ik heb me op #flavlive11 laten gaan maar oh wat ben ik blij met mijn jurkjes! Supermooi, dragen heerlijk, en met mooie riem ook nog anders te dragen. Ik ben om, nieuwe fan is geboren (als jurkjesfetish...).
19 augustus 2011
mary
rok en truitje in de sale gekocht, snel binnen, zit super mooi ,en is van een goede kwaliteit ben er blij mee .
08 april 2011
Suus
Twee jurkjes gekocht, super pasvorm, kleden mooi af! Ik zeg "helemaal goed"!
10 november 2010
ghislaine
Vandaag mijn zwarte rokje met shirtje ontvangen. Ik ben zeer aangenaam verrast! Superkwaliteit, staat erg pittig en kleedt heel slank af. Heel eenvoudig maar met een supersnit. Ben er erg blij mee.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)