bysidde.com

Plof maar neer op je designbank!

Je eigen Scandinavische design bank ontwerpen en samenstellen om er vervolgens een week later al lekker op te kunnen zitten (of liggen, of hangen...). Hoe tof is dat? Banken uitkiezen is een van de moeilijkste dingen bij het inrichten van je stulpje. Net te groot, toch niet helemaal de goede kleur… je kent het wel. Vind in één keer de bank die jouw huis nodig heeft op Bysidde.com. Yes, gewoon online! En móói dat die banken zijn. Wow. We krijgen acuut zin om een avondje te Netflixen op de bank. Have fun relaxing!

 

blog

Groen in huis!

Het ruikt al naar lente en daar ben ik oh zo blij mee! Ook zie je aan de natuur dat het lente begint te worden, meer groen! Dat groen breng ik graag in huis met subtiele tintjes groen of juist de perfecte groene meubels die voor een frisse look zorgen. Hier een paar leuke tips voor meer groen in huis!

Frisse lucht happen!
Frisse lucht happen!

Als eerst denk je natuurlijk meteen aan planten als je aan groen denkt. Planten zijn dan niet alleen groen van kleur, ze zijn ook groen in hun doen! De plantjes van Ogreen al helemaal. Deze kamerplantjes hebben een doel en dat is om schone lucht te geven aan de mens. Waar planten allemaal toch niet goed voor zijn! Als je dus net als ik dol bent op die frisse geur van de lente, kun je dat door blijven snuffelen in je eigen woonkamer. Gezond en vooral heel erg fijn!

Zo fijn al dat groen
Zo fijn al dat groen

Zijn alleen de plantjes van Ogreen nog niet genoeg en verlang je naar grote, kleine en vooral prachtige planten voor in je stulpje? Kijk dan vooral even bij een van mijn favoriete shops Greenlifestylestore. Hier vind je zeker weten de plant die perfect bij jouw inrichting past en waar je helemaal blij van wordt! Go green!

Prachtige gordijncombinaties van Echtgordijn
Prachtige gordijncombinaties van Echtgordijn

Groene gordijnen klinken misschien een beetje gewaagd, maar niets is minder waar. Met de juiste kleur groen geef je je hele kamer een totale make-over en zit je in een mum van tijd in een oase van rust. De gordijnen van Echtgordijn zijn het perfecte voorbeeld. Paar mooie plantjes erbij, leuke groene poef en je kamer is getransformeerd in een heerlijk rustige kamer!

Kijk nou hoe prachtig die velvet-bank!
Kijk nou hoe prachtig die velvet-bank!

Als groen helemaal jouw ding is (goede keus!) raad ik je aan om voor een groene bank te gaan. Wat helemaal in is is deze bank van 4x6sofa; donkergroen en dan het liefst velvet zoals deze. Valt niet te veel op en is ook nog eens heerlijk zacht. Met wat lichte tinten in huis is deze bank een prachtige toevoeging. Het leuke trouwens van 4x6sofa is dat je hier vier modellen kunt kiezen in wel 24 kleuren. Dus mocht groen tóch niet helemaal je kleur zijn... dan val je vast voor een andere tint. Ook nog een leuke tip: bij Bysidde is ook een leuk adres waar je je eigen bank kunt samenstellen. Al met al: voor elk wat wils, groen is echt voor íedereen!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)