brutamsterdam.nl

Vintage & eigen label industriële meubels

Wat een ontzettende mooie shop. Nouja, shop... Dit is gewoon een serieuze woonloods, boordevol meubels en accessoires waar onze mond van openvalt. Originele Bauhaus lampen, we zien een krat dat uit een kippenboerderij afkomstig is en werkelijk prachtig is, bakkerskasten, grote vazen... Een walhalla voor interieurfreaks zoals wij. Nu nog een loft om alles in te zetten. Want mensen: wat zijn deze meubels sfeervol! Vanaf februari 2017 wordt het eigen merk Brût Home Industrials gelanceerd!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Witte de Withstraat 126
1057 ZH Amsterdam

blog

Huis zomer-proof maken? Makkie!

Een fresh start in de zomer geeft altijd veel voldoening. Zeker als het uitkomt op de inrichting van je woning. Veel meubels zijn van zichzelf wat grauw en kunnen we wat accessoires gebruiken om op te fleuren. Daar is helemaal niet veel voor nodig!

Happy plants
Happy plants

Plantjes in huis. Altijd en goed idee als je het mij vraagt. Het geeft niet alleen een frisse uitstraling, het voelt ook alsof je lekker buiten bent en je dichter bij de natuur bent. Planten kunnen heel veel voor een huis doen. Ben je er nou niet helemaal uit wat voor planten bij jouw stulpje passen? Green lifestyle store heeft mega veel keus, dus veel shopplezier!

Rustig en stoer in dezelfde ruimte
Rustig en stoer in dezelfde ruimte

Zomer-proof hoeft niet te betekenen dat het hele huis alle kleuren van de regenboog moet bevatten. Het kan ook subtiel en rustig. Denk aan de wat industriëlere meubels en accessoires. Kijk voor oude lampen, vazen of kastjes van stoere materialen is bij Brutamsterdam.nl. Geeft een hele andere draai aan je interieur, waarmee je de winter ook zeker door kan!

Het zomergevoel in huis!
Het zomergevoel in huis!

Het gevoel dat je op een strand in Ibiza ligt, maar dan in je eigen huis. Klinkt best wel goed toch? Tribal print op kussentjes, een hangmat, vloerkleedjes, ik zie het helemaal voor me. Thekindreds zag dat ook en hebben een mooie collectie verzameld en gemaakt gebaseerd op hun reizen door de wereld. Hoe leuk is dat?

Heerlijk barbecueën in de tuin
Heerlijk barbecueën in de tuin

Buiten in de tuin zitten is natuurlijk wat je zo vaak mogelijk zou moeten doen in de zomer. Zeker op die oh zo fijne zwoele zomeravonden. Wat dan ideaal zou zijn is een mooie vuurkorf die ook nog gebruikt kan worden als barbecue. Lucky you heb ik de webshop Vuurplaats gevonden waar ze daar hele mooie exemplaren van hebben. Nu nog de zwoele zomeravonden!

meer blogs van brutamsterdam.nl

reacties op deze webshop (2)

13 oktober 2017
stefan
Ja leuke winkels in de witte de withstraat!!! Brut is brut haha. En Van ons zit er ook: https://vanons.eu Adam noord is ook leuk! www.neeflouis.nl, www.vandijkenko.nl, www.strijkdesign.nl/vintage-meubels-amsterdam (voor overzichtje en route door noord)
15 december 2016
Deborah de Potter
Goede avond, hebben jullie nog tafel poten/onderstellen? Mvgr Deborah
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)