Pleinpublique.com

Liefde voor de streep & classics

Geweldig, hier kunnen we geen genoeg van krijgen; shops en/of merken met een bijzondere specialistatie. Het merk PLEIN PUBLIQUE voldoet hier voor de volle 100% aan met haar specialisatie in... je raadt het al, gestreepte dameskleding. Met recht iconic - zie hier een gave impressie! De streep is een klassieker die zijn sporen in de geschiedenis van de mode verdiend heeft. Tijdloos, klassiek en geniaal in zijn eenvoud. Met parelsnoer of tattoo, the look is altijd goed. Zo tof dat het team van PLEIN PUBLIQUE deze streep dan ook zo cool vindt dat ze er met volle overgave een eigen merk aan wijden. Favoriet natuurlijk, deze shop!

blog

Zeg het met woorden

Er zijn zoveel producten met leuke teksten te vinden. Van kleding tot kaartjes en van posters tot keukenspul. Oké, niet alle teksten zijn even sterk maar er zitten echt wat pareltjes tussen! Benieuwd? Lees dan snel verder, ik heb namelijk een paar leuke producten verzameld voor je.

romantisch vloeken
romantisch vloeken

Yeah, dit is één van mijn lievelingsshirts en ik ben blij dat deze in mijn garderobe hangt! Bij PLEIN PUBLIQUE vind je dit geweldige shirtje met ‘Merde’ er op. We noemen het ook wel: romantisch vloeken. Want in het Frans klinkt vloeken toch net wat mooier. Merde betekent, vrij vertaald, verdomme. Mooi shirt, maar toch a little bit rebel. I like it! 

originele uitnodiging
originele uitnodiging

Iemand uitnodigen om een bakkie, kopje thee, biertje of wijntje te doen? Stuur dan eens één van deze originele en leuke kaartjes, die we bij De Directrice gespot hebben. Want bij gezellig samenzijn hoort natuurlijk een gezellig drankje.

makkelijk te onthouden
makkelijk te onthouden

Ben jij ook weleens kwijt wie nou ook al weer hoe zijn of haar koffie drinkt? Met suiker, zonder suiker. Zwart of met melk? Hier is de oplossing: mokken waar het al op staat. Fijn, iedereen zijn eigen beker en je drinkt altijd de goede koffie. Er zijn vier varianten: Black, Milk & Sugar, Sugar no Milk en Milk No Sugar. Hoe handig! Je vindt de mokken bij Wieswonen.nl.

lekker buiten kussen
lekker buiten kussen

Met deze buitenkussens van Zoedt.nl wil je toch dat het het hele jaar mooi weer is. Heerlijk op de loungebank met deze leuke kussens zitten en genieten van het buiten zijn en de zon. En de favoriete combinatie? Zon, boek, wijntje! Precies! Zoals het op het kussen staat inderdaad. En psst.. ze hebben nog meer leuke kussens met teksten!

Life is better on flipflops. Amen! Want slippers draag ik het allerliefst. Ik word zelfs nog weleens uitgelachen omdat ik blijkbaar nogal vaak, en ook als het niet helemaal het weer ervoor is, weer is op mijn slippers aan kom zetten. Maar ach, so be it. Dit tasje van Miekinvorm is super handig voor al je spullen én leuk om mee te nemen naar het strand, het park of waar je maar wilt!

Good vibes, als je die ergens vindt is het wel op het strand. Dat moeten ze ook bij Jérôme gedacht hebben. Daar verkopen ze namelijk dit gave badpak met ‘Viva la good vibes’ erop. Voor gegarandeerd veel summer fun.

handig en leuk
handig en leuk
summer fun
summer fun

meer blogs van Pleinpublique.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)