bijjosse.nl

De schoonheid van kleine details

Josse is een echte creatieveling waarbij we zwijmelend toekijken naar wat ze maakt. Na haar studie aan de Kunstacademie is ze haar eigen atelier in sieraden en moods gestart. De beauty's van Bijjoss.nl worden in haar atelier met de hand gemaakt. Basic kleurgebruik en kleine gouden en zilveren details zijn elementen die overal in het werk terugkomen. Een van onze favoriete collecties is de Dutch Blue collectie. Prachtig! Josse verstuurt al haar bestellingen zoals ze het zelf zegt als 'brievenbus cadeautjes'. Wij willen het!  Ook de moeite van het bezoeken waard: Fabelle.nl, het zusje van Bijjosse.nl. Fabelle verkoopt fabelachtig mooie prenten, gemaakt op hout en afgewerkt met een beschermende laag van epoxy. Ook even bekijken: de prachtige kuikentjes van Fabelle. Van elk verkocht product doneert Fabelle.nl 5% aan Stichting van het Kind, dat voor elk kind gelijke rechten nastreeft. 

blog

Hollands glorie als sieraad

Met mijn stage bij Flavourites kom ik natuurlijk iedere dag mooie webshops tegen. De een nog mooier dan de ander. Maar soms kom je er eentje tegen waardoor ik echt even ben afgeleid en ik me meteen afvraag hoeveel geld er nog op mijn studentenrekening staat.

Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!
Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!

Een tijdje terug kwam ik BIJJOSSE tegen in een lijstje dat ik moest mailen. Meteen was ik verliefd. Ik snap dat dat wat overdreven klinkt. Maar een lichte hebberigheid komt dan naar boven en een grote nieuwsgierigheid naar hoe zij haar sieraden maakt!

Hollands glorie!
Hollands glorie!

BIJJOSSE is een sieraden atelier dat alle sieraden met de hand maakt en daar kleine details van bladgoud- en zilver in verwerkt. Een sieraad dat zo mooi, klein en kwetsbaar is dat het meteen een waarde krijgt en bij jou past. Haar collectie Dutch Blue is echt mijn favoriet. Naast dat blauw echt mijn lievelings kleur is, vind ik deze collectie subtiel en toch heel veelzeggend. Alsof ik een klein stukje Delftsblauw porselein bij me draag. Gelukkig ben ik bijna jarig ;) (geen hint hoor) Ook cool: BIJJOSSE is ook in het Rijksmuseum te koop. Dat bewijst maar weer dat we het hier over een kunstwerkje hebben.

Mooie gouden details
Mooie gouden details

 

Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!
Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)