babsee.com

Fashionable zonnebrillen met leesdeel

Dankzij Babsee hoeven we nooit meer van leesbril en zonnebril te wisselen! Dus zonder problemen dat boek in de zon, de menukaart op het terras of even snel het laatste nieuws op je mobiel lezen. Het geheim is dat er bij deze fashionable zonnebrillen een leesdeel zit geïntegreerd. Hier zie je helemaal niets van want het leesdeel zit namelijk aan de binnenkant van het glas en is daardoor nauwelijks zichtbaar. Ook niet onbelangrijk: de brillen zijn erg goed geprijsd. Met 35 euro exclusief verzending hoeven wij niet meer met knijpogen te zitten. Is dat niet fijn?!

blog

Slim: fashion zonnebril mét leesdeel!

Stel. Je zit op een terrasje, lekker in de zon. Even de menukaart checken... en je kunt 'm niet lezen. Ai, ai. Waarom maken ze die lettertjes tegenwoordig ook zo klein? Of wordt je arm gewoon steeds korter? Anyway. Zonnebril af, leesbril op. Best lastig. En toen ontdekten we Babsee. Fijne fashion zonnebrillen met ingebouwd leesgedeelte, hoe handig! En ook nog eens mooi. Love it!

Chic!
Chic!

Ik was er nooit zo mee bezig, met leesbrillen enzo. Maar nu mijn lief én steeds meer vriendinnen aan de leesbril moeten, wordt dit scenario ook voor mij steeds meer realiteit. Hoewel, ik heb iets uitstel van executie. Jaren geleden liet ik mijn ogen laseren (ik wilde van mijn lenzen af met mijn -4.5) waardoor het iets langer zal duren voordat ook bij mij de letters gaan dansen. Maar ik merk het al, vooral bij shampooflessen en potjes crème. Want echt, daar zijn die lettertjes toch wel verrekte klein.

Ze zijn er voor haar én hem
Ze zijn er voor haar én hem

Wat ik vertellen wilde: als je zoals nu lekker in de zon op een terras zit en de menukaart of je telefoon wilt lezen, is het toch onhandig dat je je zonnebril af, en je leesbril op moet zetten. Nu heeft Babsee zonnebrillen ontwikkeld in drie verschillende modellen die een ingebouwd leesgedeelte hebben. Léuke brillen, zelfs! Handig joh! Er is flink over nagedacht: de glazen lopen van donker naar licht waardoor het leesgedeelte goed gebruikt kan worden, en ze bieden ook nog eens 100% UV-bescherming. Super belangrijk.

Twee in één
Twee in één

Ze zijn er voor haar. Ze zijn er voor hem (denk: vaderdag!). In gevlamd bruin of in chic zwart. En dat voor slechts € 35,-, álle modellen! De brillen zijn allemaal Dutch Design en dus naast superhandig ook nog eens super fashionable. Hop, die moet je standaard in je tas hebben! 

NIet meer nodig!
NIet meer nodig!

Kijk, dit is dus niet meer nodig: twee brillen op je neus. Niemand die doorheeft dat jij gewoon een leesbril hebt! Hurray!

Ik vind deze zonne- annex leesbrillen dus echt een musthave en ga het al mijn vriendinnen vertellen die ik steeds maar weer onhandig zie doen in de zomer. Ook iets voor jou? Of voor je moeder, collega of lievelingstante? Leuke cadeautip :-).

 

 

Superslimme uitvinding
Superslimme uitvinding

reacties op deze webshop (2)

26 april 2018
Lucie
Geen suf gezicht en kraaienpootjes dankzij de modieuze Babsee zonnebrillen!
19 maart 2018
WNijssen
Mooie brillen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)