ateliervaleflores.com

Tijdloze beauties

Ze zijn erg mooi: de plaids, kussens en leren producten van Atelier Vale Flores. Wat we zo leuk vinden aan dit label? Dat alle producten in kleine oplages en met veel aandacht en liefde worden gemaakt door echte vaklieden. Alleen de beste materialen worden gebruikt. De wollen dekens bijvoorbeeld: wat zijn ze mooi gemaakt! En dan de leren tasjes: wow. Het verhaal achter deze webshop spreekt ons enorm aan: hier geen massaproductie, maar producten die een leven lang meegaan - en eigenlijk in de loop der tijd alleen maar mooier worden. Lifetime joy, heet dat hier bij Atelier Vale Flores!  

blog

Warme winterkleedjes

Wat heerlijk, deze échte winterse dagen! En dan met zo'n zonnetje erbij! Ondanks dat het zo met die heerlijke zon erbij voelt alsof het toch snel weer lente wordt (de dagen worden ook echt langer!) kan het in feite nog best lang duren voordat we écht mooie zomerse dagen krijgen. De kou en regen maken dat we zelfs nog tot in april kunnen snakken naar kaarsjes, dekentjes en haardvuur. Tijd om nog maar eens te kijken naar wat mooie wolle winterkleedjes!

Tedandtone.com
Tedandtone.com

Tedandtone.com heeft een vast pallet aan stijlvolle kleuren en prints. Daarmee maken ze onder andere deze lieve dekentjes. Mooi voor in de kinderwagen maar wij vinden dat deze ook prachtig kan pronken op je bank of stoel.

Ateliervaleflores.com
Ateliervaleflores.com

Echt prachtig zijn deze gewoven exemplaren van Aterliervaleflores.com. Kijk die mooie materialen en patronen eens! Zo eentje wil ik heel graag over mijn bank. Ze zijn te krijgen in verschillende kleuren en patroontjes. Ook gaaf: kussens dezelfde kleur of patroon.

House-of-oelie.com
House-of-oelie.com

House-of-oelie.nl heeft allerlei moois voor je huis, waaronder een paar mooie dekentjes. Deze exemplaren zijn gemaakt van Merinowol!

Allerwarmst.nl
Allerwarmst.nl

Je kent ze misschien wel, de gearmbreide dekens van Allerwarmst.nl. Deze dekentjes worden gemaakt van lontwol en zijn gigantisch. De mooie pure structuur van de wol komt in ieder interieur mooi naar boven. 

Pillah.com verkoopt producten met hun eigen prints. Zo ook deze dekentjes. Heel stijlvol en lekker om onder weg te kruipen.

Pillah.com
Pillah.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)