alittlebirdtoldme.nl

Mooi!

Veel beauties in één webshop: wat een fijn adres is Alittlebirdtoldme.nl. Dit is een heel goed adres voor het shoppen van mooie, originele cadeaus - die vaak ook nog eens heel handig zijn. Zoals die knalroze speaker in de vorm van een diamant, of een witte recharger met gouden dots. Ook prachtig: de horloges van Olivia Burton met bloemen, herten of grafische patronen. Wow... En kijk eens naar de tassen; die kunnen meteen op je wishlist.   

blog

Met deze items ben je summerproof

Hot, hot, hot. Wat is het toch heerlijk dat het zomer is! Met deze items maak je de zomer extra leuk! Of je nu thuis bent in deze hitegolf of ergens anders aan het genieten bent...

Vrolijke deuntjes!
Vrolijke deuntjes!

Voor in de tuin, op je dakterras of - dat kan ook natuurlijk - in je koffer: deze übervrolijke lemon bluetooth Beach Radio van Mirthe Castello! Sluit eenvoudig je telefoon erop aan en chillen of swingen maar. Hij is waterdicht dus eh... ook leuk voor onder de douche!

Ga je mee...?
Ga je mee...?

Blijf je deze zomer thuis? Nodig je friends uit voor leuke dingen. Ga samen poké bowls eten in het park, of dobber een middagje rond in een unicorn op de gracht. De zomer was nog nooit zo leuk! Deze kaart shop je bij het nieuwe Kanaalkaarten.nl voor slechts een euro. Check ook de andere leuke kaarten!

Lezen in het zonnetje? No problem!
Lezen in het zonnetje? No problem!

Worden je armen steeds korter bij het checken van je telefoon of het lezen van een boek? Ai... tijd voor een leesbril. Maar in de zon heb je weer liever een zonnebril. Combineer the best of both worlds met een bril van Babsee.com. Deze zonnebrillen hebben een ingebouwd leesgedeelte. Zó handig op je zonnebedje, het terras of op je handdoekje op 't strand! Enneh... ben jij er nog niet aan toe, dan misschien je mams, vriendin of collega wel dus... spread the word!

J drankjes blijven er lekker koel in
J drankjes blijven er lekker koel in

Hoe leuk, deze koeltas in de vorm van een watermeloen. Je drankjes blijven in elk geval lekker koel! We zagen deze toffe tas (let op, nu in de sale!) bij de leuke webshop A Little Bird Told me, waar we trouwens nog veel meer zomers leuks hebben gespot!

meer blogs van alittlebirdtoldme.nl

reacties op deze webshop (3)

07 juni 2016
Claudia
Geweldige klantenservice bij deze store. Ik wilde een tas bestellen, maar omdat deze nogal duur was en ik het leer via mijn beeldscherm niet kon zien en voelen was ik er een beetje huiverig voor. Na wat contact toch overstag gegaan en gelukkig maar - want de tas van het merk Status Anxiety is echt een aanrader! Prachtig vol leder en een supertas die ik dagelijks gebruik.
10 februari 2016
S.
Reeds diverse artikelen besteld bij deze webshop, aangezien er zeer originele en mooie spullen te koop zijn, waar je als meisje blij van wordt. Service en contact verlopen altijd zeer goed en levering is prima. Website is ook mooi vormgegeven en nodigt echt uit tot verder neuzen. Kortom, een aanrader!
15 november 2012
fries
Deze week had ik iets besteld via deze shop. Fantastische service en zeer vlotte afhandeling! Het product ziet er ook effectief zo uit hoe het op de site wordt voorgesteld en beschreven. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog wel eens iets van 'A little bird told me' zal aanschaffen.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)