airegoods

Bijzonder, duurzaam en uniek

A life less ordinary, dat is wat Airegoods wil. En dus vind je op dit online platform een te gekke verzameling van bijzondere en originele lifestyle items voor in huis, fashion, sieraden en beauty producten. Super stijlvol is de eigen minimalistische fashion collectie van Airegoods, met items die je welke elke dag zou willen dragen! Maar ook van andere (Nederlandse) merken vind je hier heel veel moois. Leuk detail: bij ieder item vind je achtergrond informatie in de brand story. En ook als je op zoek bent naar duurzame beautyproducten en sieraden, dan kun je hier naar hartelust shoppen. Check de natuurlijke gezichtsverzorging van SMPL of het Noorse Sprekenhus bijvoorbeeld, en de eerlijke statement sieraden. Iets nieuws voor in je eigen huis? Ook dat shop je met een schoon geweten bij Airegoods. Eigenlijk kunnen we niet kiezen wat we nou het leukste vinden aan deze shop: de duurzame items, de prachtige beelden, de creatieve en originele collecties of de filosofie achter het platform. Kies jij maar!

blog

Gift Guide Wonen

Iets moois voor in huis is altijd goed als cadeau, zeker als het met zorg is uitgekozen.

Voor de rustzoeker
Voor de rustzoeker

Voor de rustzoeker
Deze mag een opvallende plek aan de muur krijgen. Adem in - adem uit! Het wanddoekje is gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Teer spul
Teer spul

Teer spul
Hier in huis staat de minivariant, maar deze grote glasilium vaas... o, wat is hij mooi! Dit wordt er gezegd over de vazen: Glasilium creëert een nieuwe manier om bloemen en planten te tonen. Toen ontwerper Eav Levin deze vaas maakte, wilde ze iets maken dat je helpt je relatie tot uitdrukking te brengen met wat buiten je muren ligt. Echt práchtig.

Opruimen!
Opruimen!

Opruimen!
Voor iedereen die orde wil in huis: deze prachtige manden van House Doctor zijn geschikt voor meer dan alleen de was. Speelgoed, sjaals, tassen: wij zouden er wel raad mee weten.

Versieren
Versieren

Versieren
Deze kerstslingers zijn zo mooi; ook na de feestdagen wil je ze laten hangen. En waarom ook niet? Vier elke dag feest met de prachtige woonaccessoires van Sissy-Boy!

Aan de wand en op tafel
Prachtig, deze wallhangers. Ze zijn er in ecru en in ecru met zwart. Handgemaakt van natuurlijk katoen. Ook de stoere bowls van Nordstjerne, die met de hand van restmaterialen worden gemaakt, zijn een prachtige eyecatcher in huis.

Kunst
De nieuwe collectie van Ixxi.com is weer prachtig. Kijk deze rustgevende kunst, die wil je toch aan de muur? Tip: je kunt ook van je eigen foto's een geweldiuge Ixxi laten maken. Aanrader.

Verhaaltjes
Al meerdere keren gegeven (én mogen ontvangen): de prachtige tegeltjes van Storytiles. Elke keer weer ontdek ik nieuwe. Ze vertellen ook écht een verhaal. Een uniek cadeau waarmee je iedereen kunt verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de wand en op tafel
Aan de wand en op tafel
Verhaaltjes
Verhaaltjes
Kunst
Kunst

meer blogs van airegoods

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)