Partners

Takai

Takai branded packaging. Want jouw product verdient de beste verpakking
In deze tijd van online winkelen is je verpakking als een etalage; het eerste fysieke contact met je klant. Waarom zou je dan nog voor een anonieme verpakking willen gaan? Wij van Takai https://www.takai.nlzijn er om verpakkingen mooi te maken. Branded packaging, zodat ze passen bij de huisstijl en zorgen voor merkbeleving bij klanten. Die onvergetelijke eerste indruk…

In deze tijd van online winkelen is je verpakking als een etalage; het eerste fysieke contact met je klant. Waarom zou je dan nog voor een anonieme verpakking willen gaan? Wij van Takai zijn er om verpakkingen mooi te maken. Branded packaging, zodat ze passen bij de huisstijl en zorgen voor merkbeleving bij klanten. Die onvergetelijke eerste indruk.

Hoe het werkt? In het kort: we bedenken een mooie en goedwerkende oplossing voor jouw verpakkingen, maken hiervan een ontwerp, en zorgen dat die in de gewenste oplage en uitvoering wordt geleverd. Op de site vind je ons vaste aanbod maar op aanvraag is zo ongeveer alles mogelijk. We denken graag mee in creatie en slimheid zodat jij kunt opvallen en laten zien dat je een professioneel bedrijf bent dat aandacht besteedt aan het product én de klant.

Ons team heeft jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en als managers bij een bureau voor concept en branding. Hierdoor kunnen we de meest mooie ontwerpen maken en een goed werkende branding neerzetten. En je hoeft niet zelf op onderzoek te gaan in de brei van producenten. Wij weten de weg! Meer weten? Kijk op de website!

- Private label voor cosmetica & home
- Verpakkingen

Tel 036-7130940

Bezoek de website van Takai
Bezoek de website van Takai