Partners

Sipack

Persoonlijk webshop fulfilment en customer support
Voor webshops een echte aanrader voor het logistieke proces. Niet alleen verpakken ze bij Sipack jouw bestellingen precies zoals jij dat wilt - zelfs met handgeschreven kaartjes - maar ook denken zij mee met jouw uitstraling. 

Voor onze exclusieve webshops een echte aanrader voor het logistieke proces. Niet alleen verpakken zij precies zoals jij dat wil, met handgeschreven kaartjes, of als een cadeautje, maar ook denken zij mee met jouw uitstraling. Wanneer er een order binnenkomt met bijvoorbeeld de opmerking 'Het is voor mijn vriendinnetje die een operatie ondergaat', dan laten ze die kans natuurlijk niet voorbijgaan en schrijven zij uit zichzelf een kaartje 'Heel veel sterkte met je operatie en beterschap, ook van team [en dan jouw shop!!]'. Simone en haar SiTeam hebben buiten passie voor Sipack ook passie voor haar klanten en voor succes! Regelmatig deelt ze vele ondernemerstips met haar accounts, zoals 'Hoe creëer je een WOW-factor' en 'Hoe zorg je dat er over je gepraat wordt'. Geef je je logistieke proces uit handen bij Sipack, dan weet je dat je tot de exclusievere shops hoort en het hele team met passie voor je aan de slag gaat!

Enkele tevreden (Flavourites) klanten:

Betty Bogaers - Jeske Pelikaan 
Als je gaat werken met een fullfillment partner is een klik het allerbelangrijkst. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een gelijkgestemd persoon waarmee we kunnen lezen en schrijven. Deze hebben we gevonden in Simone. Simone deelt onze liefde om van elke order een feestje voor de klant te maken, heeft een aanstekelijke drive een succes te maken van haar business en daarmee automatisch ook onze business, is continu bezig te kijken hoe dingen beter kunnen en denkt flexibel mee in oplossingen in plaats van beperkingen. We love it!

Riverstones - Ronja Brall 
Via Flavourites ben ik bij Simone terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek dacht ik meteen: hier zit ik goed. En dit blijkt in de praktijk ook zo te zijn. Ik zie Simone met zoveel enthousiaste en oprechte betrokkenheid met haar klanten werken. De mentaliteit van alles is mogelijk en we zetten onze schouders er onder, vind ik enorm inspirerend. Simone is een powervrouw in hart en nieren, daar zouden we er meer van moeten hebben in deze wereld!

 

Handig om te weten:

- Order picken
- Inpakken
- Tot 23.59 besteld, morgen in huis
- Jouw fulfilment portaal

Tel. 0251-700261

Bezoek de website van Sipack
sipack
Bezoek de website van Sipack