Partners

Het Communicatielokaal

SEO en SEA kun je zelf!
Ga zelf aan de slag en optimaliseer SEO en SEA door een praktische (online/offline) training van Het Communicatielokaal. Goede kennis van SEO en SEA binnen het webwinkelteam levert meer inzicht en optimalisatiekracht op. Volg een van de trainingen en je hebt weer grip op SEO en SEA!

Kennisgebrek geeft gevoel van onmacht 

Tijdens onze trainingen merken wij dat veel webwinkel eigenaren (of werknemers) door kennisgebrek te weinig grip hebben op SEO en SEA. Dit resulteert in het gevoel dat SEO en SEA mogelijkheden onvoldoende worden benut. Ook wanneer deze thema’s worden uitbesteedt aan specialisten blijft dit gevoel van onmacht bestaan. Het sparren met externen en beoordelen van werkzaamheden door externen is lastig wanneer een bedrijf zelf weinig tot geen kennis van een onderwerp heeft!

SEO of SEA Training al vanaf 55 euro!
Volg in september een SEO en SEA training met hoge korting! Na een succesvolle start van onze SEO SUMMER ACADEMY geven we zowel SEO als SEA trainingen tot 50% korting. Je volgt al een online training voor € 55,-! Ga naar Hetcommunicatielokaal.nl voor meer info. 

Bezoek de website van Het Communicatielokaal