Partners

MD Koeriers

MD Koeriers - Always on time! Met o.a. Same Day delivery service voor het verzenden van pakketten. MD Koeriers biedt verschillende bezorgservices, waarmee jouw klant supersnel zijn bestelling in huis heeft.

MD Koeriers is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor pakketdiensten of andere transporten. Staat kwaliteit en betrouwbaarheid bij jouw levering op nummer één? Dan ben je bij MD Koeriers aan het juiste adres! Zij hebben een nauwe samenwerking met een breed netwerk, waardoor ze altijd de capaciteit hebben om al jouw zendingen goed en zorgzaam af te leveren. Fijn om te weten: ook in drukke periodes zijn ze in staat om snel te schakelen. MD Koeriers heeft een zeer nauwkeurige track&trace, de pakketten staan op volgorde en als klant krijg je een seintje wanneer je de levering kunt verwachten. Op de dag zelf, dertig minuten voor bezorging, ontvang je als klant nog een extra melding. Pinnen of contant afrekenen is beide mogelijk.

De klantenservice is 24/7 bereikbaar.

De diensten van MD Koeriers: 

 1. Vandaag besteld, vanavond bezorgd
Vóór 12:00 besteld, zelfde dag in huis.

 2. Vanavond besteld, morgen in huis
Leveringen die voor 22:00 besteld zijn, worden dezelfde avond of de ochtend erna opgehaald. Na sortering worden ze bezorgd aan de klant.

 3. Binnen 5-dagen in huis
Ook mogelijk: wekelijkse planningen in samenwerking met jouw bedrijf. Handig als je zelf producten ontwerpt en veel zendingen hebt door het hele land. MD Koeriers maakt hiervoor een wekelijkse planning, neemt zelf contact op met de klanten en zorgt ervoor dat de klanten het pakket binnen 5dagen in huis hebben.

Tarieven
€ 7,- Same day Delivery
€ 5,50 Next day Delivery
€ 4,50 3-5 dagen levering
€ 4,- brievenbus

MD Koeriers is hard bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Zo 
Wij willen over een aantal jaar alles elektrisch, zodat er zo min mogelijk milieuvervuiling is.

Wat biedt MD Koeriers?      

Afspraken nakomen
Vriendelijkheid
Kwaliteit
Nieuw wagenpark
Pinautomaat
Betalen onder rembours is mogelijk
Binnen één dag in huis
Grote opslagplaats
Spoedzendingen
Koeltransporten
Bezorging vanaf € 3,50!

TIP: Same Day Delivery
MD Koeriers biedt Same Day delivery service voor het verzenden van pakketten. De ontvanger staat centraal, zodat het ontvangen van de bestelling zo gemakkelijk, snel en plezierig mogelijk verloopt. Er zijn verschillende bezorgservices, waarmee jouw klant supersnel zijn bestelling in huis heeft.

Bezoek de website van MD Koeriers
md-koeriers
md-koeriers
md-koeriers
Bezoek de website van MD Koeriers