Partners

Keen Delivery

Altijd de beste verzendmatch
De kans is groot dat het onderdeel 'verzenden' niet jouw favoriete bezigheid is. Dus wat doe je? Je zorgt ervoor dat dit proces perfect verloopt en je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Wil je slim verzenden? Dan is KeenDelivery een handig adres! 

Wat doet KeenDelivery?
KeenDelivery werkt met verschillende vervoerders (DHL, PostNL, DPD TNT etc.) binnen één verzendportal. Groot voordeel: je hoeft nooit meer op zoek naar de beste verzendmatch voor jouw product en door de vele verzendmogelijkheden kun je de bezorging altijd volgens de wens van je klant laten verlopen. Overdag, ‘s avonds of in het weekend.

Waarom KeenDelivery?
KeenDelivery neemt je werk (en de nodige kopzorgen!) uit handen. Van het importeren van bestellingen tot het printen van verzendlabels en van het verzenden van gepersonaliseerde Track & Trace berichten tot het implementeren van nieuwe vervoerders. Super easy!

Hoe werkt het?
Via de koppeling van KeenDelivery zet je bestellingen automatisch in het systeem en maak je direct verzendlabels aan. Verzenden kan vervolgens naar elk gewenst adres of naar een van de ruim 5000 parcelshops.
 
Nieuwsgierig?
Voor een grote bestelling rond Flavourites Live hebben we 't zelf getest. We konden alle bestellingen real-time volgen en de klantenservice is super persoonlijk. Ideaal. Overtuigd? Vul vandaag nog je gegevens in en je kunt direct starten met verzenden. Aanmelden is gratis!

TIP!
Meld je voor 16 februari aan via deze link en je profiteert tot mei 2019 van speciale actietarieven!

Bezoek de website van Keen Delivery