Workshops in de Flavourites Studio

Zin om iets nieuws te leren? Vanaf de zomer van '18 vinden er regelmatig leuke workshops - selected by Flavourites - plaats in de studio van Flavourites. Van handlettering tot fotografie. Check de onderstaande data en kom langs!

WORKSHOP Start je creative journaling voor 2019!

 

 

29 december // UTRECHT (of Rijswijk!)
Start je creative journaling voor 2019!
Tijd: 29 december (zaterdag) van 13:00 - 16:30 uur
Locatie: Kanaal30, Kanaalweg 30, in Utrecht (gratis parkeren naast het pand!) OF in Rijswijk. Vraag Mirjam naar de laatste stand van zaken!
Prijs: € 55,-. Dit is inclusief materiaal, een journal dat je gaat maken, koffie/ thee en iets lekkers.
Ervaring nodig: nee
Aanmelden: workshop@handletters.nl

 


WORKSHOP productfotografie 

 

 

Woensdag 27 maart en 12 juni: Workshop productfotografie door Mylucie.com (klik op het linkje voor meer info of om je in te schrijven).

Een super inspirerende MasterClass als je goede sfeerfoto's wilt hebben van je producten voor Instagram, Facebook of je blog én je foto's wilt leren bewerken in Adobe Lightroom. Ook geschikt voor fotografie met je smartphone!

Dit is een geweldige MasterClass voor iedereen die altijd al heeft willen leren:

* Hoe je die mooie foto maakt voor je webshop of Instagram;
* Hoe gebruik je het licht met fotografie;

 het werken met een daglichtlamp
- weten hoe je  je vrijstaande beelden van je producten maakt
* Hoe kun je producten stylen;
* Het gebruik van kleur in je foto;
* Welke props gebruik je precies en hoe;
* Wat voor een composities hanteer je bij een styling;
* Hoe je in het fotobewerkingsprogramma Lightroom je foto's bewerkt;
* Hoe je het maximale haalt uit goede achtergronden.

Door wie?
Lucie Beck, fotograaf en food styliste van Mylucie.com verzorgt deze waanzinnig interessante MasterClass! Lucie verzorgt de styling en fotografie voor winkels, magazines en food-gerelateerde bedrijven maar ook voor ondernemers die bijvoorbeeld keramiek verkopen. Lucie over de MasterClass: "Ik was zelf in het begin van mijn leerproces op zoek naar zo'n workshop, en eerlijk gezegd kon ik hem niet vinden. De basisregels van het stylen en de basistechniek van het werken met licht: toen ik als fotograaf/styliste aan de slag ging, moest ik alles zelf uitzoeken. Alle kennis die ik in het begin had willen weten, zit in deze workshop."

Note: er wordt deze middag niet ingegaan op de technische kant van het fotograferen. Wil je hier meer over leren? Dan kun je naar de basis fotografie workshop komen van Lucie en haar team. Lucie verzorgt ook 1 op 1 coaching fotografie & styling sessies.