Deze webshops zijn te koop!

Wil je ook een eigen webshop runnen, en vind je het fijn om in een gespreid bedje te komen? Deze leuke webshops zijn te koop!

 

Kiki&Co brengt geluksmomenten!

Met de digitale fotolijsten van Kiki&Co stuur je foto’s en video’s vanaf je telefoon naar het scherm van de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan delen in jouw geluksmomenten.
Vanwege verhuizing van de eigenaresse naar Azië is Kiki&Co te koop. Kiki&Co bestaat drie jaar en groeit hard, zowel in Nederland als in België, Duitsland en Engeland. De operatie staat stevig en stabiel en er is nog veel ruimte voor groei voor een ondernemer met een marketing hart!

Wat koop je:
- Een Engels, Duits en Nederlandstalige website met domeinregistraties in meerdere Europese landen. Volledig geüpdatet in november 2022. Webwinkelkeur score van 9.6 met 500 reviews.
- Een Bol.com LvB en Amazon FBA account (voorraad ligt daar en wordt verzonden door hen) met gemiddeld 5-sterren klantwaarderingen en top rankings.
- Voorraad van zeven modellen fotolijsten van drie leveranciers geselecteerd uit een groot aantal samples. Door designer ontworpen portfolio van geschenkdozen. Gestroomlijnd operationeel proces en onderhandelde prijzen om de producten in NL te ontvangen.
- Efficient proces waarbij website, boekhouding en logistiek digitaal gekoppeld zijn en orders automatisch dezelfde dag verzonden worden bij bestellingen voor 23u s’avonds.
- Ruime database met mediacontacten variëren van Jumbo of Margriet tot Ouders van Nu en Cadeau voor Oma.
- Een grote mailinglist, instagram- en Facebook account met actieve volgers.
- Geregistreerde merknaam in Europa
- Heel veel dankbare klanten die dagelijks mailen dat de fotolijst hun leven of dat van hun geliefde veranderd heeft:-)

Mail voor interesse of om meer info te ontvangen naar Marieke@kikienco.nl.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Productconcept Tafelziel is te koop

Het prachtige productconcept Tafelziel wordt ter overname aangeboden. Tafelziel is een geregistreerde merknaam en heeft een eigen webshop (Tafelziel.nl). Tien jaar lang is er met heel veel liefde en enthousiasme aan gewerkt en is het concept een belangrijke speler in de tafelbekleding branche geworden. Tafelziel staat bekend als creatief & vernieuwend maar ook als heel praktisch. Een echte Flavourites lieveling!

Er worden verschillende doelgroepen bediend, die we bereiken met gerichte social media & Google Ads campagnes en met nieuwsbrieven. Bij de overname zijn een goed werkende social media strategie en ruim 9.500 nieuwsbrief inschrijvingen inbegrepen. Er zijn nog genoeg groeikansen maar het is tijd om het stokje over te dragen aan iemand die het concept naar een volgende fase kan brengen. Ben je geïnteresseerd en zou je meer willen weten? Onze gegevens zijn bekend bij het Flavourites team.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -