Zó krijg je een energieke boost in de winter

Zó krijg je een energieke boost in de winter
Zó krijg je een energieke boost in de winter

Brrr... die korte dagen in de winter! 't Liefst kruip je lekker weg in je holletje, vroeg naar bed en lekker lang uitslapen. Toch is het slim om lekker actief te zijn, vooral in de winter. Naar buiten, bewegen, sporten. En daarna? Een eiwitshake is perfect voor spierherstel. Altijd gedacht dat dit alleen was weggelegd voor breedgeschouderde bodybuilders? Niets is minder waar. En met deze tips geef jij jezelf ook een flinke dosis power!

Proteïneshakes? Lange tijd dachten we dat ze alleen voor bodybuilders waren. Totdat we ze zelf ontdekten, na een fikse sportsessie. Véél minder spierpijn! En veel fitter, ook na afloop. Sindsdien hebben we standaard eiwitpoeders in huis. En, na een lange zoektocht naar de lekkerste én de meest verantwoorde, kwamen we uit bij de shakes van Orangefit.nl. Deze zijn namelijk plantaardig en gemaakt zonder troep als vulstoffen en kunstmatige zoetstoffen. Wist je dat proteïnen niet alleen belangrijk zijn voor je spieren, maar ook voor je huid en haar? Zowel je huid als haar wordt sterker van proteïnen. Kun je wel gebruiken, toch? En van collageen, waar Orangefit ook shakes van heeft, gaat je huid en haar glanzen. De Orangefit Collageen is bijzonder geschikt voor als je geen kip, eieren of vis eet. Een perfecte aanvuling op je menu!

Wil je een shake extra lekker maken? Dan kun je zelf aan de slag met heerlijke recepten. Van koffie tot pindakaas, van oreo-koekjes tot chocola: je kunt allerlei ingrediënten mixen met de eiwitpoeders en op die manier waanzinnig lekkere shakes maken die ook echt iets voor je doen. Het leuke is dat je zelf volop kunt variëren. Houd je van mango? Hup, mango erin. Choco-addict? Dan voeg je chocola toe. En als je een goede bodem nodig hebt doe je er bijvoorbeeld havermout of lijnzaad bij. In de zomer is watermeloen een heerlijk frisse toevoeging. En als je een lekkere koude shake wilt voeg je ijsblokjes of diepvriesfruit toe. Banaan in de shake staat altijd garant voor een lekker zoet smaakje. Liever geen banaan? Dan is honing ook een fijne zoete toevoeging.

Dit recept is alvast een heerlijke start. Neem het als ontbijt of na het sporten. Of als je gewoon wel even een flinke portie energie kunt gebruiken!

Aardbei collageen smoothie

Ingrediënten
2 handjes aardbeien. Komen ze direct uit het vriesvak, dan krijg je echt een coole shake.
½ à 1 banaan
1 schepje Collageen Booster
250 ml amandelmelk
1 tl lijnzaad
Snufje kaneel
Optioneel: 30 gram havermout

Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten met elkaar in een blender tot een glad geheel.
Wil je de smoothie gebruiken voor meer energie? Voeg dan wat havermout toe. Vooral lekker als gezonde start van de dag. 
Schenk over een in glas of in je to-go shake beker als je meteen op pad gaat. je kunt 'm ook alvast bereiden en meenemen naar de sportschool, zodat je na het sporten meteen de shake kunt opdrinken. Je hebt het verdiend!

Tip: wil je de smoothie eiwitrijker maken? Voeg dan een half tot een heel schepje toe van de Orangefit Protein in de smaak vanille of banaan.

Door te starten met dit soort eiwitshakes, gaat er vast een (fitte) wereld voor je open. Gewoon lekker beginnen, past perfect in een healthy lifestyle!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)