Yes! We gaan de tuin weer in!

Nu zaaien, straks plezier
Nu zaaien, straks plezier

Yes, het is weer lekker lang licht buiten. Plukbloemen, vuurpotten, ligbedjes: we weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn er helemaal klaar voor. Lees hier onze niet-te-missen tips voor de vrolijkste meubels en accessoires en trucs voor het aanleggen van die ene, perfecte, wilde, vrolijke plukbloementuin!

Nu zaaien, straks plezier

Droom jij stiekem ook van een tuin vol bloeiende bloemen? Stop dan met dromen en ga gewoon aan de slag! Leg je eigen pluktuin aan met de biologisch geteelde zaden van Do it yourselves. Je kunt uit ruim 60 mooie bloemenzaden kiezen. Tips over het aanleggen en onderhouden vind je in het boek De Pluktuin. Check meteen even hoe je gras erbij staat. Even nieuw graszaad kopen is een slim idee als je last hebt van kale plekken. Er gaat immers niets boven een heerlijk, vers geurend grastapijt in je tuin!

With a little help
With a little help

With a little help

Tja, als dat zaaien je te traag gaat of als je echt geen groene vingers hebt, dan kun je het jezelf makkelijk maken met een kant-en-klaar biologisch geteeld borderpakket van Sprinklr.co. Zo creëer je met het borderpakket Bijen & Vlinder in een handomdraai een echte snoepwinkel voor insecten. Mooi voor jou, lekker voor je zoemende vriendjes en te gek voor de biodiversiteit!

Bloeiende border
Bloeiende border

Lekker loungen

Oh la la Low Lita! Wat een zomerse naam voor deze loungestoelen van Paola Navone. Mooi strak design met grappige, brede poten. Echt een eyecatcher voor in je tuin of op je terras. Low Lita is gemaakt van volledig gekleurd polyethyleen (je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren) en kan dus prima tegen een lentebuitje. Je shopt deze fijne loungestoelen tot en met 10 april met € 50,- korting bij D-Sign meubels.

Lekker loungen
Lekker loungen

Vier het feest van de lente

Verwelkom de lentezon en maak je tuin of balkon gezellig met tuinmeubels en accessoires van Sissy-Boy. Voeg mooie tuinkussens in vrolijke prints en zachte pastelkleuren toe en kies bijpassende fakkels en kaarsen om jouw terras lente-proof te maken. Denk aan muziek, de natuur, fijne lange tafels gevuld met de lekkerste lente gerechten, omringd door vrienden of familie. Geniet samen met Sissy-Boy van al die geluksmomentjes die de lente je geeft.

Vier het feest van de lente
Vier het feest van de lente

Maximaal genieten

Zodra de lente begint willen we nog maar één ding: naar buiten! Wil je jouw terras of tuin voorjaarsklaar maken en ben je op zoek naar wat extra kleur, kijk dan eens naar de metalen tuinmeubels van MaximaVida. Tuinstoel Max is verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren en je kunt 'm combineren met tafels, tuinbanken en krukjes. Ga je voor zonnig geel of mix & match je verschillende kleuren? Wat je ook kiest, met de tuinmeubelen van MaximaVida zit je in no-time buiten in dat lente zonnetje.

Maximaal genieten
Maximaal genieten

Voor bezige bijtjes

Oh wow, kijk eens hoe mooi dit insectenholel is dat we spotten bij Pogo Design! Het is een ontwerp van Carmela Bogman, gemaakt van gerecycled vilt en esdoornhout. Dit hippe hotel is speciaal ontworpen voor de wilde bij. Je shopt 'm in vijf verschillende kleuren, waaronder deze warm red en soft pink. Super mooi accessoire voor je tuin of balkon. Dus, jij blij, bij blij!

Voor bezige bijtjes
Voor bezige bijtjes

Geen gewiebel

De tuinmeubels uit de Bended serie van Weltevree zijn niet alleen heel erg mooi, ze zijn ook nog eens super slim ontworpen. Doordat de aluminiumplaten in een hoek van 45 graden zijn gebogen, krijg je een stevige maar flexibele constructie die zich aan de ondergrond aanpast. Geweldig toch! Ook heel tof: de Sundial tafel met ingebouwde zonnewijzer en de kleurrijke Stringlight met zijn handgeblazen glaskapjes.

Geen gewiebel
Geen gewiebel

Hangende tuin

Hoe handig is deze hanging garden slash balkonbar! Je hebt niet veel ruimte nodig om toch een groene mini-oase te creëren. Op de planken passen tot wel 10 kruiden- en bloeiende planten. Of gebruik alleen de onderste rij voor je plantjes en de andere plank voor je koffietje of wijntje. Deze tuin- en balkon bar in een van Studio Perspective is duurzaam en sociaal gemaakt van eikenhout en stevig touw.

Hangende tuin
Hangende tuin

Zit, lounge, relax

Dit is toch echt het perfecte relax meubel voor in je tuin of op je balkon. Deze Cobana Lounge Chair van Sackit is heel comfy, en gemaakt van waterafstotend materiaal zodat is gewoon buiten kan blijven staan. De naden zijn met de hand gestikt met stevig linnen en aan de achterkant zit een robuust touw waarmee je de zitzak makkelijk met de zon mee kunt verhuizen. Love it!

Zit, lounge, relax
Zit, lounge, relax

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)