Wintersport deluxe

Wintersport time!
Wintersport time!

Wintersport. Een vakantie waar je het hele jaar naar uit kunt kijken. Helaas duurt deze vakantie maar een week. Met een beetje mazzel soms iets langer. In de auto, volgeladen, op weg naar Oostenrijk of Frankrijk. Hopend dat het mee zal vallen met files. En dan, na een uur of 10 rijden doemen de eerste met sneeuw bedekte bergen voor je op. Je ademt de zuurstofrijke lucht in en gaat op weg naar je appartement of hotel. De wintersport is begonnen!

 

De beste plek voor een jacuzzi ever!
De beste plek voor een jacuzzi ever!

Wintersport is volop genieten. Daar speelt de nieuwste trend op wintersportgebied handig op in. Wintersport deluxe. Overdag lekker skiën of boarden en aan het eind van de middag heerlijk relaxen in je hotel of eigen chalet. Met een boekje op het terras of misschien wel ontspannen in de jacuzzi, met uitzicht over de piste. Het kan allemaal. Een combi van sneeuw en wellness. En dat vinden wij best wel fijn! Het Frankrijkhuis biedt een breed assortiment van deze fijne hotels en chalets aan. Tijd om de drie mooiste onder de loep te nemen!

Klein en knus
Klein en knus

Résidence Amara ligt gelegen aan de entree van het skioord Avoriaz. En eigenlijk is deze jacuzzi alleen al reden genoeg om hier een paar nachten door te brengen. Uitzicht over de piste met op de achtergrond de bergen. Wat wil je nog meer? In het gebouw vind je verschillende luxeappartementen, een skischool en een supermarkt. Nog fijner, er is een uitgebreide spa aanwezig! Een grappig detail, alle badkamers beschikken over een bad met een IPod aansluiting. Wat een luxe! Please take me there!

Combineer een dag skiën met een welverdiend dagje wellness
Combineer een dag skiën met een welverdiend dagje wellness

Catered Chalet Le Village Le Manoir ligt direct aan de piste op 2000 meter hoogte. Het chalet bevindt zich in het minidorpje Le Village des Chalets in Alpe d’Huez. Na het ontbijt wandel je vanaf het chalet zo de skilift in, die ligt namelijk letterlijk op een steenworp afstand van de deur. Verder bevatten de chalets een sauna en een indoor jacuzzi. Do we need to say more?

Résidence Santa Terra ligt gelegen in het kleine dorpje Tignes-Les Brevieres, onderaan de stuwdam bij het meer Lac de Tignes. Sfeervol door de ligging aan het riviertje, imposante rotswanden en de bomen die het een echte kerstsfeer geven. Het fijne van dit complex is de kleinschaligheid en de knusse appartementen. Het binnenzwembad is echt jaw dropping en de hammam en sauna maken deze résidence tot een hele fijne plek om te verblijven. 
Luxe wintersportvakanties heb je natuurlijk in verschillende prijsklassen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar het kan ook al voor een redelijk betaalbare prijs. Snuffel eens rond op de verschillende websites. Daar zijn best wel wat betaalbare pareltjes te vinden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)