Turn on the radio

Op dit moment (en gister, en hoogstwaarschijnlijk morgen ook...) klinkt Patsy Cline door mijn speakers. Vind ik heerlijke muziek voor deze tijd van het jaar! En natuurlijk doe ik dat helemaal in stijl; ik ben de trotse eigenaar van een échte, vintage radio. 

Toen ik jaren geleden hoorde dat mijn ouders het huis van oma gingen opruimen was er één ding dat absoluut niet weg mocht van mij, de radio. Deze stond op zolder waar we als kind altijd speelden. We hebben destijds behoorlijk aan de knoppen gedraaid dus ik wist niet of hij nog zou functioneren. Maar wegdoen, echt niet! Uit nostalgie maar zeker ook omdat ik gek ben op vintage items werd ie opgeslagen in de schuur. Om ooit na te laten kijken en eventueel weer op te laten knappen.

En dan is het dus zo maar jaren later. Nadat er voor de zoveelste keer aan mij gevraagd werd 'wat te doen met de radio', ben ik gaan zoeken op internet en zo ontdekte ik dat Roestwonen.nl een giga aanbod heeft van vintage radio's én er verstand van heeft!

Ze zijn zelfs ooit het 'redt de vintage radio project' gestart, hoe geweldig! En ja hoor; het is ze gelukt om de radio weer werkend te maken, beter nog: ik kan er nu zelfs mijn telefoon aanpluggen zodat ik mijn eigen muziek kan luisteren! Oma moest eens weten... Ze zal het vast heel grappig vinden, 'kind, wat moet je met die oude radio'. Ik ben er erg blij mee en de radio is een blikvanger in mijn huis. 

 

 

reacties op dit blog (1)

13 december 2015
roos meijers
Leuk ik ga gelijk kijken op die site, wil er ook zo eentje hebben. (Bedankt)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)