Superleuk label

Stapelen maar!
Stapelen maar!

Je bent een interieurfreak én hebt kinderen? Niet altijd de beste combinatie. Maar soms ook wel. 

Eerlijk is eerlijk: ik ben best een pietje precies waar het op interieur aankomt. Dat was vroeger al zo. Thuis, als meisje, altijd mijn kamer willen veranderen. Daarna ging ik op kamers. Hoeveel studentenkamers ik wel niet heb opgeknapt... Zelfs bij vriendinnen ging ik aan de slag. Daarna volgde mijn eigen huisje - über stylish, een oude, opgeknapte paardenstal in het hartje van Utrecht - en sinds heel wat jaartjes woon ik op een woonboot in Utrecht. Ook helemaal leuk, en gezien in bladen als Flow en VT Wonen. Kortom, interieur: ik heb er wat mee. Maar wat te doen als er kinderen komen, en je huis langzaam maar zeker wordt overgenomen door een stelletje kleine boeven die verschrikkelijk veel rommel maken? Ik heb het toverwoord: Nobodinoz.

Ik wil ook wel zo'n relaxhoek in de woonkamer...
Ik wil ook wel zo'n relaxhoek in de woonkamer...

Dat klinkt Spaans en dat is het ook. Ik vind Nobodinoz - je vindt een heel uitgebreide collectie bij Psikhouvanjou.nl - een geweldig label. Mooie spullen voor kinderen, waar ik zelf ook als een blok voor val. Deze matrasjes bijvoorbeeld, die mij doen denken aan het sprookje Prinses op de erwt. Zó ontzettend leuk voor in de kinderkamer, of wat mij betreft voor in de woonkamer. Deze komen mijn strenge selectie wel door! Te gekke patroontjes, prachtig afgewerkt. Een aantal verschillende op elkaar en het is feest in huis. Logeerpartijtje? De matrasjes liggen altijd binnen handbereik. Lekker chillen bij de TV, of met een boek of iPad? Heerlijk. Mixen en matchen, het kan allemaal met deze matrasjes.

Leuk voor in de kinder- óf de woonkamer!
Leuk voor in de kinder- óf de woonkamer!

En dan dit: een opbergmand. En weet je wat? Hij kan ook dicht! Kijk, daar word ik blij van. Zo'n mand mag in de woonkamer. Ook handig voor de was! Of op de kinderkamer, natuurlijk. Ook weer in die mooie, onmiskenbare Nobodinoz patroontjes.

Tot slot: de tipi. De tipi... Zonde om op de kinderkamer te zetten. Leg er royale, zachte kussens in, zet er een muziekboxje neer en je hebt een chillhoekje in de woonkamer. Laat ze er theetje drinken. Urenlang spelen, of gewoon lekker relaxen. En als de kids 's avonds op bed liggen? Dan ga ik als een tornado door de woonkamer en schuif al het speelgoed dat ik vind de tipi in. Deurtje dicht en klaar.

Verrassing!
Psikhouvanjou.nl geeft € 75,- shoptegoed weg aan een bezoeker van Flavourites! Ik zou het wel weten en zou er zonder twijfel iets van Nobodinoz mee kopen... Wat zou jij doen met dit shoptegoed? Stuur een mail naar info@psikhouvanjou.nl o.v.v. 'Flavourites win!' met jouw reactie en wie weet ben jij de gelukkige! Meedoen kan t/m aanstaande vrijdag 6 november. Succes!

- - - - -

We zien dat jullie ook volop reageren op dit blog. Let op: om te kunnen winnen moet je dus een mail sturen naar info@psikhouvanjou.nl met jouw reactie!

 

reacties op dit blog (23)

11 november 2015
Heidi
wanneer is er meer bekend? ๐ŸŽ€๐Ÿ’Wordt nu wel spannend!๐Ÿ€
05 november 2015
Sally-Ann
Psikhouvanjou tsja vaak genoeg bekijk ik de webside,te veel leuke dingen! Maar met een totaal renovatie projekt (huis 1890) is er momenteel weinig over. Okay ik heb 2 keuzes de Tipitent (black scale) voor mijn zoontje Reef (20 maanden) nu hij dan eindelijk naar 2 jaar zijn eigen kamer krijgt! Grote zus heeft een hele leuke zwart wit tent/huisje Of toch die ooh zo leuke matrasjes met wat kussentjes voor het ooh zo leuke meisjes peuterbedje van de kringloop wat we toch maar niet hebben gebruikt voor onze dochter Anica. (We hebben haar toch maar een groot bed gekocht maar nu kan ik het kleine bedje inzetten als leuk bankje!). En eventueel ook te delen met broertje. Walnut & Walrus Aap poster is mijn volgend item op de verlanglijst. And many more. Nu maar duimen Nobodinoz it might be me
05 november 2015
Edith Maaskant
Opslag verliefd op de matrasjes!! Iedere dag klik ik weer op jullie site om ze te bewonderen...een stapeltje moet het dan wel gaan worden, dus een klein startkapitaaltje zou heel heel fijn zijn. Ik ga mijn vriendin van Littlelovedones helpen op flavourites live, dus zij kan mij vast wel even missen om de matrasjes uit te zoeken๐Ÿ˜ƒ nu heel hard duimen๐Ÿ™๐Ÿป
05 november 2015
Rosalie Bus
Wat fijn!!! Ik zit inderdaad al de hele tijd te kijken naar een zitzak van Nobodinoz. Mijn kinderen 'liggen' het liefst voor de tv en ik wil niet iedere zitzak in mijn woonkamer. Maar deze vind ik heel mooi! De groene grafische print of het roze printje! Super! Heel veel plezier met het weggeven van het shoptehoed!
04 november 2015
Natascha
Ik zou er zeker ook iets van Nobodinoz van kopen. Past helemaal in de stijl van de kamers van mijn meisjes (3). Prachtig!
04 november 2015
Hilde
Ik zou het shoptegoed van psikhouvanjou super graag willen voor de gave indianen tipi tent voor mijn dochter livine van drie. Zij houdt heel erg van rollenspelen , verzint al de gekste en mooiste verhalen, en wil, net als haar zus, heel graag een eigen 'hut' op haar kamer :-)
04 november 2015
christel derkx
Ik zou mijn schoonzusje hier blij mee maken, ze is net bevallen van een tweede kindje en volgens mij is het net wat zwaarder dan ze had gedacht. Deze leuke spulletjes met functie komen dan zeker van pas!
04 november 2015
Jessica Keijer
Ik wil graag een stijlvolle hoek voor onze drie lieverds creรซren. Met de matrasjes van Nobodinoz gaat dat zeker lukken! Mooie kleuren, leuke prints......super voor de kids.....en mooi!
03 november 2015
Chantal Jarman
Goed voorbeeld doet volgen... Het blijft lastig kiezen op psikhouvanjou.... Teveel leuke dingen. Ik ga voor de tipitent helemaal leuk in de nieuwe kinderkamer van mijn dochter, of toch een zitzak met mooi printje, of de zwart witte maroeska's ... Of toch een mooie zwart wit poster.... Oooooo help !
03 november 2015
Lobke Pulles-Leijtens
Fantastische actie! Een nieuw huis, daarin hoort uiteraard een nieuwe kamer voor dochterlief๐Ÿ’–! Ik zou dat shoptegoed gebruiken voor de restyling van het kamertje van mijn kleine indiaantje.. Ow ow wat zou ze blij zijn met zo'n prachtige Tipi!! Spelen, spelen, spelen. Het liefste wat ze doet! En nu duimen maar....๐ŸŽ€
03 november 2015
Madeleine
Ik zal het gebruiken voor de aanschaf van een tipi voor onze tweeling van 2 jaar ๐Ÿ˜
03 november 2015
Marijn Ruhe
Als ik zou winnen...... nou dat is niet moeilijk om te bedenken... Het zou een geweldig sinterklaasavondje worden. Waar een prachtig ingepakte zwart witte tipi door onze zoon Raf wordt uitgepakt... Ik zie hem er al in zitten met het waterpistooltje (okee, nu nog even zonder water), helemaal blij, smile van oor tot oor. Kopen we gelijk ook nog het fietsvliegertje bij psikhouvanjou want die staat (naast de tipi en waterpistool) toch ook al op het sinterklaas verlanglijstje...
03 november 2015
Loreen
Hoi hoi, Ik zou allerlei leuke spullen voor mijn dochter haar kamer bestellen. Zij wordt in december 6 jaar en heeft nog steeds haar babykamer. Ok, er is wel een groter bed en kast gekomen, maar de rest is nog het zelfde. Voor haar verjaardag willen we haar een meisjes kamer geven. En aangezien de maand december al duur genoeg is, zou het wel erg goed van pas komen. Groetjes Loreen Enners-Verhaak
03 november 2015
Denise
Super leuke actie! Wij zijn groot dan fan het merk.. En zouden graag de koprolmat willen winnen ๐Ÿ˜ Dikke knuffel Lieke en Denise
03 november 2015
Linda van Kuijk
Flavourits win! Gaaf! Ik zou heel graag een tipi willen voor mijn kinderen, met dit shoptegoed zou ik ze met sinterklaas echt kunnen verassen met een hele mooie van nobodinoz!
03 november 2015
Rosalinda
Superleuk ik doe graag mee want ik heb al wat leuks gezien hoor. Nu maar flink duimen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
03 november 2015
Marjolijn
we zouden dolgraag naast onze tent zo'n mooi matras willen!
03 november 2015
Dominique
ohhhhh ik word hier zo enthousiast van! Ik zou zo een super gave tipi aanschaffen voor onze zoon (nu 8maanden). Straks samen in spelen, hangen en relaxen. Maar zou ook mooi staan in onze woonkamer.
03 november 2015
heidi
Ik zou graag in plaats van de lompe huidige opbergbak in de living deze zak willen http://www.psikhouvanjou.nl/kinderkamer-accessoires/opbergmanden-en-opruimen/play-and-go-speelkleed-opbergzak-panda-eef-lillemor. Het zou enorm mooi staan in onze living en is bovendien ook handig! Dochter heeft ook een nieuw rugzak nodig, deze zou super zijn http://www.psikhouvanjou.nl/rugzakken-tassen-en-etui-s/engelpunt-rugzak-appels Superleuk winkeltje!!!!
03 november 2015
Roberta
Ik zou cadeautjes kopen voor de jongens. De jongens zijn mijn lieve neefjes van 2 en 6. Ben dol op ze! Zou het leuk vinden om ze met een tipi en matrassen te verrassen zodat ze dan hutten en tenten kunnen bouwen en daar ook de hele dag van kunnen genieten zoals mijn broertje en ik dat deden.
03 november 2015
Evelien Woestenborghs
Vooral die matrasje vind ik subliem! Zowel voor klein als voor (wat) oud(er), jongen of meisje een speel- of rustparadijs! Ik zie mijn zoon er bijvoorbeeld al een kamp rond bouwen, mijn dochter een boek op lezen en ze samen moedertje en vadertje spelen met dat als geweldige thuis.
03 november 2015
Mariska van Geelen
Oooooh! Ik zou zo'n geweldig matrasje kopen!๐Ÿ˜....ook leuk voor mama op op te mediteren ๐Ÿ˜‰
03 november 2015
Cora Rila Saers
Wat zou ik met dit shoptegoed kopen? Waarschijnlijk iets voor mijn kleinkinderen Lucas en Carlijn. Is genoeg leuks voor hen.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)